Niemozliwe Ale w ogole jaka starosc, jakie wycisza? Moj dziec skonczyl dzisiaj 20 lat, masakra jakas, dopiero go przytargalam zapyzielca ze szpitala. Siem poczulam niemlodo Ale powiedzial, ze ma zdrowo szurnieta matke, ktora przynajmniej nie jest ciezka w pozyciu i potrafi dac rozrywke czasami i niezle sie trzyma Nie powiem poczulam sie lepiej Wiec jakie wyciszanie na starosc???
a ja też byłam ruda jak się przefarbowałam to mój M w ramach protestu przez kilka dni nie chciał się do mnie przyznawać, ale mój rudy był wybitnie rudy
mnie nie pytaj, bo ja nie wiem ja nawet nad siewkami werbeny, orlików i naparstnic załamywałam ręce by ich nie uszkodzić jak kopałam dziewczynom. Mam nadzieję że im sie przyjmą
Kochani liczę na to, że będzie pięknie . Umbry są nowiutkie u mnie , nie wiem jak są stare. Dwa lata temu kupowałam pod biuro u Szmitów bardzo podobne i dzisiaj to fajniutkie kulki o takie i nie były przycinane
Dorcia, Mynarka, Marzenko, Bociusiu, Zaczarowana
dziękuję że zaglądacie i kibicujecie, to miłe. Danusi nie da się skopiować, ale nie ukrywam, że będę się inspirować. Najchętniej dałabym tam szpaler hortek i traw ale obawiam się że będzie za szeroko...dlatego będzie kombinacja traw i bylin, przynajmniej na razie...