Hihi robimy jakiś napad na bank????
Pertraktuję z mężem jest taka możliwość że zrobi mi te obeliski w firmie u siebie
Ale narazie mam mu wyjaśnić co to jest i dlaczego takie niezbędne w ogrodzie .......
Nie rozumie dlaczego jakiś clematis za 15 zł ma się piąć po metalowym czymś za 800 zł?????
No i jak mam mu to wytłumaczyć????????????????
800 zł?
Przesada i to duża. Choć pewnie materiał (stal nierdzewna) sporo kosztuje.
Bo z nierdzewki będą, jak w zimozilonym?
Pięknie po zmianach w ogrodzie.
Rewelacyjnie!
Hosty i kulki to zgrany duet.
Chętnie dzielę się roślinami z każdym, kto po nie przyjedzie, albo odbierze w jakimś umówionym miejscu. Ale nie wysyłam roślin.
Zetka moja ciocia najukochańsza z 45-letnim stażem m. powiedziała by wujkowi, że clematis kupiony super okazyjnie bo przeceniony z 200 zł na 15 zł. I ja też się uczę od cioteczki kochanej z coraz to lepszymi efektami . Inna sprawa i to mnie zawsze zastanawia czy Ci panowie udają takich naiwnych ( dla świętego...) czy naprawdę tak nam wierzą. Boże dzięki, że stworzyłeś mnie kobietą . Tak więc powodzenia Zetka. Wierzę w Ciebie .
Mój już przygotowany
Czekamy tylko na materiał, czyli "resztki", obiecane przez znajomego końcówki zbędnego materiału z zaprzyjaźnionego zakładu.
Ale kiedy to będzie, tego jeszcze nie wiem.
Chętnie dzielę się roślinami z każdym, kto po nie przyjedzie, albo odbierze w jakimś umówionym miejscu. Ale nie wysyłam roślin.