Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodnik Mimo Woli cd

Ogrodnik Mimo Woli cd

Mala_Mi 00:07, 04 cze 2014

barbara_krajewska napisał(a)

Jak Cię nie rozumieć? Mnie bardziej serce boli...

A czyściec wielkokwiatowy masz? Nie? To szukaj dla niego miejsca, musisz go mieć! W bylinach go pokazałam

Też był do kupienia.. ale odpuściłam... jednak nei mogę mieć wszytkeigo.. bo M che mieć kawałek trawnika....
I mnie w łóżku, wiec lecę spać...

Reszcie macham i pozdrawiam.. ale niestety rano trzeba wstać
MarekW 00:08, 04 cze 2014

to już koniecznie muszę się wybrać a i wpisy to też czytam i śmieję się jak goopi do sera To zamiast tv której nie mam i nie oglądam
Luki 00:18, 04 cze 2014

O matko jak dobrze, że u mnie nie można kupić odmianowych liliowców... byłbym stracony. Pocieszam się, że Darla Anita od zeszłego roku ze mną
Mam siewke od hodowcy, która wygląda prawie identycznie jak Entratment, więc to też pocieszenie.

No.... ale te dwa osobniki Happy Hooligan, Aleksander Hay ile za te piękności sobie życzą? to jest silniejsze...
Mala_Mi 06:20, 04 cze 2014

Luki napisał(a)
O matko jak dobrze, że u mnie nie można kupić odmianowych liliowców... byłbym stracony. Pocieszam się, że Darla Anita od zeszłego roku ze mną
Mam siewke od hodowcy, która wygląda prawie identycznie jak Entratment, więc to też pocieszenie.

No.... ale te dwa osobniki Happy Hooligan, Aleksander Hay ile za te piękności sobie życzą? to jest silniejsze...

Te najdrozsze bo po 19... wiesz co dobre.
ana_art 06:29, 04 cze 2014

a u nas takie najzwyklejsze jeżówki po 18zeta są... ździerstwo...
Figi uwielbiam i aż nie mogę uwierzyć, że można je u nas chodować. Wczoraj miałam jechać do mojej Pani trawkowej po rozplenice do donicy i jej syn mówił że mają nowe odmiany jeżówek, ale lało niemiłosiernie i nie pojechałam, a obawiam się że rośliny tam też będą lamentowały
Madzenka 06:45, 04 cze 2014

Ja już się nie zatrzymam pod żadną szkółką. To bez sensu, najpierw kupuję, robię misz masz a potem wykopuję. Daję sobie na wstrzymanie, ten szal zakupowy na forum jest zarażliwy ale czy dobry dla naszych ogrodów?

Muszę kupić żwirek a nie kolejne kilkadziesiąt roślin!
Mala_Mi 07:28, 04 cze 2014

Madżen - widzę, że już nie masz kompletnie miejsca.. .. i wychodzi frustracja... zagospodarowałam miejsce wywalając jedną trzykrotkę.. po co mi ich tyle.. rytmiczność w angielskich rabatach.... a czy ja mieszkam w Anglii by mieć angielskie rabaty??? A pytanie jest dobre... ale po namyśle stwierdzam, że szał zakupowy ma dobre i złę strony. Dobre, bo w ogrodach mniej monotonnie, i jak brakuje meisca na nowe i lewpsze to sie wyciepuje to co brzydkie, a siedzi w ogrodzie tylko z sentymentu.

Aneta - u nas odmianowe Pan ma po 11, a te zwykłe o połowę taniej.
Mala_Mi 07:50, 04 cze 2014

MarekW napisał(a)
Aniu to i chyba ja się wybiorę do tego pana bylinowego bo kusisz jak nic choć nie planuję nowych nasadzeń, ale jak ma takie rarytasy - czytaj figi to mus tam być Muszę zaplanować wycieczkę do Rzeszowa

To sie musisz sprężać, bo chyba za dużo ich nie ma.. a jak u Pana rosna w ogrodzie to już pokazywałam w zeszłym roku..

Znalazłam..wyższe ode mnie

popcorn 08:07, 04 cze 2014

Ania! Proszę ślij mi namiary na numer konta, bo ja Ci nie zapłąciłam za ciemierniki jeszcze, a jadę na urlop
Buziam!!
popcorn 08:12, 04 cze 2014

Ania, ja Cię rozumiem Też kupuję co jakiś czas coś, a potem latam z doniczką jak gooopia, bo naprawdę nie mam gdzie wcisnąć! Jak coś wywalę, to miejsce jest, na chwilkę
Ale zakupów!!
Buziam!!