Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem

Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem

Mala_Mi 22:28, 03 cze 2014

Acha, dzięki za współczucie.. ja też współczuję.... i u mnie przedpłocia nie ma
ana_art 22:33, 03 cze 2014

Nikol, Anula, Wiunia
no miłe to co piszecie, przecież wiadomo, że każdy się stara by jemu się podobało, a jak podoba się komuś jeszcze to podwójnie cieszy
Zeta wiadomo, że samo się nie zrobiło, ale jak cieszy , na kawkę zapraszam zawsze, ja kawowa jestem
Aniuspokojnie bez zadyszki, nie jesteś opóźniona. Tak sobie myślę, ze jak zagospodaruje przedpłocie to cierpieć będę...
Madzenka 22:53, 03 cze 2014

Mala_Mi napisał(a)
Nie wyrabiam i minęła mnie impreza urodzinowa... w naszym wieku to chyba tylko warto o urodzinach pamiętać z powodu prezentów.. o ile jeszcze ktoś je nam daje.. wiec dam ci kwiatka, jak przyjedziesz
Zakupy biurowe imponujące..
A przedpłocie to już szlagier.. hasło od Madżen... tylko która to napisała???

Ja , nieskromnie powiem
Majena 22:58, 03 cze 2014

przedpłocie bardzo mi się podoba i zainspirowałas mnie abym swoje zagospodarowała w jakies drzewkadziekuje
Margarete 23:44, 03 cze 2014

Donice skomponowane ślicznie, ta rozplenica z donic to normalnie zimuje czy też jednorocna jest?

Umbry sliczne i bardzo pasuja do twojego domu, płotu........nie moge sie doczekac jak to przedpłocie dokonczysz robić, wyobrazam sobie jakie bedzie piekne.......no i miejsce po zawijasku też na pewno nas zauroczy.....czekamy...
AniaK 07:36, 04 cze 2014

Fajnie te Umbry wyglądają, też u mnie w głowie siedzą od jakiegoś czasu, może kiedyś, na razie rosną sobie Gracki.

Pozdrawiam
as226 14:45, 04 cze 2014

Ana pięknie. Jestem częstym goście m u Ciebie, tak po cichu z boczku zaglądam ))
ana_art 15:03, 04 cze 2014

Majena napisał(a)
przedpłocie bardzo mi się podoba i zainspirowałas mnie abym swoje zagospodarowała w jakies drzewkadziekuje
a proszę ja też siem inspiruje
ana_art 15:06, 04 cze 2014

Margarete napisał(a)
Donice skomponowane ślicznie, ta rozplenica z donic to normalnie zimuje czy też jednorocna jest?

Umbry sliczne i bardzo pasuja do twojego domu, płotu........nie moge sie doczekac jak to przedpłocie dokonczysz robić, wyobrazam sobie jakie bedzie piekne.......no i miejsce po zawijasku też na pewno nas zauroczy.....czekamy...
Małgosiu te rozplenice nie zimują, trzeba je traktować jak jednoroczne.
Sama jestem ciekawa przedpłocie póki co pada pada i pada. Dzisiaj w desperacji kaptur na głowę założyłam, ale niedługo potem wróciłam zmoczona
MiraR 16:02, 04 cze 2014

Zaznaczam do podziwiania a jest naprawdę co
Pozdrawiam