Dziś nie, bo "pracuję" i gości mam Jutro ja w gości, niedziela będzie raczej szalona - ehhh, jak żyć - i kiedy? Dziś mnie nawet szef z siłowni po 20 minutach wyciągnął... Bo się mu coś przypomniało
No zimą to nie, ale jak w lutym/marcu zaczną krokusy i inne cebulowe to w grudniu zdarzały mi się resztki róż czy werbeny Także w ciągu sezonu cały czas jest tam coś kolorowego Ae nie powiem, że skomponowanie pór kwitnienia, wysokości roślin, pokrojów, zgranych duetów itd. zajęło mi kilka lat A i tak są pewne fragmenty, które jeszcze wymagają troski
Oj, Sebek! Jak sobie wspomnę pierwszą firmę, to dalej mi się ciśnienie podnosi! Ale najważniejsze, że się dobrze skończyło.
Starszy - pasek na świadectwie, nagroda za celujące wyniki (dostaje ją najlepsza trójka w klasie) nagroda za wygranie szkolnej Ligi Matematyczno-Historycznej i List Gratulacyjny dla mamusi i tatusia Dodam, że ma też super wyniki z Egzaminu Gimnazjalisty, więc przyjęcie do Liceum jest formalnością
Młodszy - świadectwo opisowe - za młody na pasek, ale nagroda za celujące wyniki, nagroda za Kangura Matematycznego i także List Gratulacyjny
Och! Pochwaliłam się, ale co tam! Dumna jestem, no!