Dziękuję Milunia, bardzo lubię to ujęcie, hakonki ładnie okalają narożnik tej rabaty.
Ja od kilku lat zbierałam się do kupienia jakiegoś miejskiego roweru, właśnie na wycieczki i do pracy. Wyczynowo nie będę raczej jeździć, więc taki rower mi w zupełności wystarczy
Kupiłam pare worków kory i wysypałam na dwie rabaty... w przyszłym sezonie hakonki powinny się już ładnie rozrosnąć i nie będzie tyle wolnego miejsca...
Wiolu, tak zdecydowanie. Moje antracytowe metalowe meble zaczynają mnie denerwować ale cóż, nie będę ich wymieniać, bo są kilkuletnie, szkoda. Za to uwielbiam mój nowy technowiklinowy zestaw mebelków tarasowych z koszem, jest mega klimatyczny.
Tak, każdemu podoba się co innego i to jest fajne
Jestem na etapie szukania jakiegoś ciurkadełka na taras i właśnie klimaty azjatyckie najbardziej mi odpowiadają. Na tarasie stoją bambusy w drewnianych donicach, będą klony palmowe miniaturki, nieopodal pod klonami stoją nowe nabytki - wojownicy terrakotowi, więc i fontanna z Buddą znajdzie tam swoje miejsce. Takie wodne rzeźby znalazłam i jakoś czuję, że to jest to
Piękne ujęcie W całym ogrodzie jest co u Ciebie podziwiać
W rowery zainwestowaliśmy w ubiegłym roku - stoją Mam nadzieję, że nareszcie się rowerowo ruszymy
Moje niektóre pieńki prawie całkowicie spróchniały, pełno było w nich robali, to próchno rozsyłam na rabatach, nie wiem czy dobrze, a pozostałości po pieńkach jeszcze wykorzystam, jeden już dostał paprotkę myślę, że jeszcze z dwa sezony wytrzyma