Mam u siebie prawie identyczną kozę, tylko u nas odprowadzenie mamy widoczne, do góry, też jest ok Jest bardzo przyjemnie popatrzeć w płomienie a dodatkowo ładnie i szybko ogrzewa pomieszczenie
Dziękuję za pozdrowienia. przekażę.
Córcia często przysyła mi takie ciekawostki. W czasie pandemii spacerują po otaczających miejscowość górach a tak kwitnące drzewa i krzewy rosną tak jak u nas dziko: w lesie.
Tak, Basiu. Ogromnie lubimy z małżonką gapić się w płomienie. Wcześniej uskutecznialiśmy to patrząc w ognisko. Teraz ognisko mam w mieszkaniu.
Małżonka bardzo lubi ciepło a ta koza szybko ogrzewa pomieszczenia. Zakręcam kaloryfery bo byłoby zbyt gorąco.
Przyjemnie jest.
dziękuję Dorotko za odwiedziny.
Tak, rozkoszujemy się widokiem płomieni. dodatkowo bijące ciepło przyjemnie rozleniwia.
Niedawno, w czasie wizyty gości opowiadałem im o Twoim ogrodzie i przez pomyłkę odezwałem się do koleżanki "Dorotko". Śmiechu było co niemiara bo kobiety zaraz zareagowały co to za Dorotka mi w głowie, .
Tak lubimy widok palących się bierwion w kominku, że nawet gdy temperatura w domu tego nie za bardzo wymaga to i tak palimy. Dla radości.
A wiosny Basiu i prac na rabatach już nie mogę się doczekać