Po deszczowej i wietrznej nocy nastała słoneczna, leniwa niedziela
Zobatrzcie, do czego służy Zuzulce moja turzyca Rosaly
Mam nagietki i nie wiem skąd, liczę na wysianie się
Powojnik Dzieci Warszawy kwitnie drugi raz
A na tę czerwoną marchew /jak się dobrze przyjrzeć, to widać kolorek/ już nie mogę się doczekać
Agata piękny gadżet, oryginalny tylko dobrze obsadz, aby nie stracił na wyglądzie.
Odnośnie cynkowania. A dlaczego cynkujesz możesz od środka wyłożyć guma folia do oczek EPDM poczytaj trochę będzie wygodniejsza w obsłudze. Przyślą ci na wymiar ma gwarancję 50 letnia.
Wyłożone mam oczko wodne ta guma.
Moje szalwie deep blue komuś bardzo smakują, pierwsze kwitnienie było ok, po ścięciu są nieciekawe. Kiedy przypada drugie kwitnienie? Obstawiam ślimaki, nie będzie ona moją ulubioną, nie wiem czy lawenda nie byłaby lepsza? Chciałam zakupić jeszcze wyższą caradonnę ale boję się czy nie będzie tak samo.
Iwonko, wyobraź sobie, że kupiłam taki sam kwietnik. Trafiłam w malutkim sklepie z ozdobami w takim stylu. Jestem nim oczarowana. Pokazes hak teraz wygląda, jak go wkomponowałaś?
Ja planuję jakieś delikatnie zwisające rośliny plus hakone u coś kolorowego.
Bardzo lubię delikatne gwiazdeczki hortensji Hayes, chociaż jej łodygi już mniej, bo są kruche, łamliwe i nie są w stanie utrzymać kwiatostanu, a po deszczu to już masakra