Magnolia ma cudowne kwiaty
Żółte tulipany mi się bardzo podobają. Pamiętasz nazwę?
Moje piwonie o pakach to na razie nie myślą Oj, będzie się działo Ciekawe jakie ma kwiaty. Piwonie może krótko kwitną, ale wg mnie warto je mieć, za zapach i jakość kwiatów.
Stipę to już masz wypasioną
Co to za zielona trawka wystaje z żurawek? Chyba jest powtórzona na niższym piętrze... to tatarak? Też mi się podoba...
Profesjonalnie zakulkowałaś lawendę A wiesz, że u mnie też jest krzywo? Myślę, że możesz jeszcze przesadzić...
Tuje na pewno ruszą z kopyta, bo wierzby strasznie wodę spijają. Wierzba dla mnie to jak chwast.
!50-200zł za taką dużą to całkiem atrakcyjna oferta. U nas takich nie ma Pewnie bym się skusiła, bo wolę dać więcej a mieć większy okaz
Ewa, bardzo ale to bardzo chcę mieć German, 7026, i Sandrę. Czy mogę do Ciebie podjechać po listki i kiedy? A może masz na zbyciu już sadzonki?
Ja mam sporo sadzonek z tamtych które mi dałaś, może masz kogoś kto by chciał, chętnie się podzielę
Magnolia różowa gwieździsta prześliczna. Na temat hiacyntów i krokusów odpisałam u mnie.
O super wiosennie Kwiatki śliczne. Zakupy ciekawe.
Ciekawa jestem jak będzie kwitła żółta magnolia. Straszni mam ochotę aby żółtą właśnie posadzić, ale na marzeniach się chyba skończy
Magnolia Susan nigdy nie zawiodła Każdego roku coraz ładniejsza
Miskanty jeszcze nie ruszyły Daj im czas
Tulipany o jakie pytasz to Monsella W tym sezonie na rabatach a tamtym miałem je w skrzynkach na płocie
Ja nic nie zaznaczam bo i tak nie nadazam z odpisywaniem tym co do mnie wchodza wiec nie mam tez problemu z powiadomieniami.Chodzę tylko na rewizyty i wyrobic sie nie moge.
Miszczu wiosenne obrazki mniam i magnolia ...ach
Ja siedziałam w rozgrzanym aucie napchanym bukszpanami ...przeżyłam ale przeżycie nie zapomiane . Kanciki, kiedy znajdę na nie czas, lubię kanciki
Jak masz na jakiegoś skrętnika ochotę, to tylko napisz Przygotuję Ci, Słoneczko Gosiu, pisałaś u kogoś, że jak cebulki były za głęboko posadzone, to krokusy nie kwitły? U mnie teraz wyszły listki kolejnych krokusów i one nie kwitły. Trzeba coś zrobić z cebulkami, czy zakwitną za rok?
Śliczne te botaniczne tulipany. Magnolia super, bardzo mi się ta odmiana podoba .
Moje stokrotki też pięknie oblepione kwiatami, w przyszłym roku też kupuję .
Agata ciesze sie,ze do mnie przyjechaliscie,masz bardzo spokojne i grzeczne dzieci,az M sie dziwil Antek to taki powazny i smialy ,bardzo mi sie podobal zapraszam czesciej
Irenko chciałam wkleić więcej zdjęć magnolii, ale nie da rady . W każdym razie różowa zaczęła przekwitać, ale żółta właśnie teraz jest najpiękniejsza . A jak pachnie...