Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "lilie"

W kamiennym kręgu od początku 22:49, 17 lip 2014

Do góry
Jeszcze raz rzuciłam okiem na lilie.. boskei są... a nazwę podawałaś?? Ja tylko obrazki oglądam
Kwiatowy ogródek Monteverde 22:42, 17 lip 2014

Do góry
Dzisiaj u mnie kwiaty po deszczu, 3 dzień nie mogę zrobić oprysku od plamistości rano upał po południu deszcz i placek
Kwiatek Princess Diana
a tu przywędrował kolega jeden

Piękna Sweet Parole o bardzo dużych kwiatach nie lubi deszczu i jak pąk się rozwija to zawsze pada ma pecha w tym roku

wysoka, dostojna Venrose

Rosa du Roy znowu zakwitła pięknie pachnie

Papageno, lilie i horti

Ogród, który ciągle zmieniam 21:56, 17 lip 2014

Do góry
bartek_luberda napisał(a)
W donicy zakwitły mi piękne lilie to bukszpany takiego grzyba dostały że szok jeszcze z 3 dni ciełam i nic nie było widać Pozdrawiam

Beatko to przykre a powiedz ,czy juz cos zastosoawałaś ,jakiś oprysk ???
Ogród, który ciągle zmieniam 21:37, 17 lip 2014

Do góry
W donicy zakwitły mi piękne lilie to bukszpany takiego grzyba dostały że szok jeszcze z 3 dni ciełam i nic nie było widać Pozdrawiam
Siedlisko na Podlasiu 14:50, 17 lip 2014

Do góry
Tak Grażynko jak są kwiatuszki na 2 ch nóżkach to faktycznie na nic czasu nie ma .ja mam starsze nieco 2 Kwiatuszki 9 i 7 lat Własnie wczoraj młodszy przyjechał uściskał mnie i mówi na dwa noce przyjechałem .Lilie śliczne u mnie część pięknych nornice sobie spożyły a drugą część ledwie uratowałam od robali Pozdrawiam
Ogródek Anity 12:24, 17 lip 2014

Do góry
Anitko poradz czy moge teraz przesadzić róże którą sadziłam jesienia, zupełnie jest zaslonieta przes wielgachne lilie,to Graham Thomas i dletego słabo rosnie ?
Siedlisko na Podlasiu 11:00, 17 lip 2014

Do góry
Ivvvona napisał(a)
Pięknie masz Grażynko w swoim ogrodzie, lilie i juki śliczne. Czas spędzony z wnukiem bezcenny - wiem coś o tym

Dzięki Iwonko za miłe słowa
A tak teraz to jest czas dla wnusia cieszy każde nowe słowo
jest przefajny
Pozdrawiam i dzieki za odwiedziny
Moja działka. 01:04, 17 lip 2014

Do góry
boguslawa_madejska napisał(a)
Moje hortensje
Ogrodowa.

Koronkowa

I ma być diament,ale mam wątpliwości.

Dębowa dopiero w pączku ale liście super.

Bogusiu hortensje masz cudowne, widać, że dobrze im u Ciebie. Zapisuję się na patyczki hortensji Lilie reż zjawiskowe.

Miłego urlopiku. pozdr
Ogrodnik Mimo Woli cd 23:11, 16 lip 2014

Do góry
Anita1978 napisał(a)
Lilie piękne i pewnie cudnie pachną!
Ale najpiękniejsze cuda to masz w stawie

Ależ nowy awatar.... Wakacyjny

Dranie Fiordy dostają sałatę.. która wybujałą na ponad 1,5 m.... wieć kilka lilijek kwitnie

Róże Corver kwiną non stop..

Stipa wybujałą i wnerwia.... a ja idę spac.. jestem zgon..

Znów do was nie zajarzę bo rano nie wstanę.. ale wieczorkiem zajrzę .. do siebie na wątek.. bo nie mam złudzeń że gdzieś sie uda więcej .. sorki.... i dziękuję tym, co zaglądają ,chocia ja nie zaglądam.

W jakimś obłędnym maratonie jest jedna pozytywna rzecz.. waga pokazuje moje minimum... w tym wieku schudnąć to jest wyczyn.. ale jak w lodówce jest tylko światło... to chyba żadne wyczyn,,,,

Ogrodnik Mimo Woli cd 23:03, 16 lip 2014

Do góry
Lilie piękne i pewnie cudnie pachną!
Ale najpiękniejsze cuda to masz w stawie
Ogrodnik Mimo Woli cd 22:58, 16 lip 2014

Do góry
Kindzia napisał(a)
Aniu ja ostatnio jakoś z niczym nie zdążam...na forum się nie wyrabiam. Na urlopik czekam, już niedługo
Pozdrawiam i buziola zostawiam

Ja też nie wyrabiam. z urlopem czy bez... chyba starość

Lilie szaleją w różance... nawet nie mam keidy ich powąchać

Jest ich tu dużo

Ogrodowa przygoda Łukasza :) 22:10, 16 lip 2014

Do góry
makkasia cieszę się, że moje wypociny na temat żurawek pomogły w wyborze
Próbowałem sam zrobić mieszanke, ale ewentualne donice wychodziłby zbyt drogo, więc kupiłem na próbe zwykłą mieszanke betonową o taką w casto... i mi odpowiada, no i nie trzeba się dużo bawić
Donic jeszcze nie robiłem bo nie mam czasu, a miejsce docelowe na nie jeszcze nie gotowe.

Iwonko to trąb głośno bo ja ostatnio chodzę bardzo nieogarnięty i wszystko zapominam

Kasiu ja też wole lilowce, ale lilie dają ten niesamowit zapach, którego troszke liliowcom brakuje.

Agato w sumie to jeszcze nie wiem, czekam na informacje czy w tym roku Pan E będzie miał czas na gości, bo pisał mi, że bardzo zajęty jest... 3000 siewek samo się nie posadzi, a jeszcze jakąś szkółke rokręca. Dam znać
W kamiennym kręgu od początku 21:50, 16 lip 2014

Do góry
Super lilie super super lilie
W kamiennym kręgu od początku 21:47, 16 lip 2014

Do góry
Ale masz cudne lilie Piekne i zapewne jaki zapach) Pozdrawiam
Ogrodowa przygoda Łukasza :) 21:30, 16 lip 2014

Do góry
Łukasz - dzięki bardzo.

Liliowce i lilie podziwiam, choć liliowce mnie bardziej za serce łapią. , a Żurawki - bez komentarza - piękne.

Pozdrawiam
Siedlisko na Podlasiu 18:39, 16 lip 2014

Do góry
Pięknie masz Grażynko w swoim ogrodzie, lilie i juki śliczne. Czas spędzony z wnukiem bezcenny - wiem coś o tym
Mój zielony świat 12:11, 16 lip 2014

Do góry
Ja się jeszcze żadnej makówki nie doczekałam, była jedna, ale zniknęła

Menokops jest wyjątkowy wśród maków, kocham niebieski i limokowy kolor w ogrodach

Drzewo chusteczkowe posadziłam w ogrodzie, jest dla tak cenne jak magnolia parasolowata i dereń kwiecisty Venus, wyczekiwanie na pierwszy kwiat Venus i Dawidii.....jest jak marzenie, czy się spełni, zobaczymy....lubię takie niespodzianki

Ja się zachwycam liliowcami, a ty masz tygrysówkę, potwierdzam jest oryginalna i piękna, lilie wodne mają odpowiedni klimat w oczku i lubią stojącą wodę

Paź królowej, odwiedza tylko najpiękniejsze miejsca

Pozdrawiam Justynko

Liliowo i kolorowo:) 10:39, 16 lip 2014

Do góry
A lilie będę wąchać jak przyjadę
Ogród cioci czyli ciociogród :) 21:36, 15 lip 2014

Do góry
danuta_szwajcer napisał(a)
Tez bardzo lubie zapach w ogrodzie, a teraz lilie i floksy tak pachną Tylko zeby jeszcze pogoda byla odpowiednia do biesiadowania. Pozdrawiam

No właśnie prawie co wieczór burza. Trza być cierpliwym , kiedyś będzie chyba to lato nie?
Ogród cioci czyli ciociogród :) 21:33, 15 lip 2014

Do góry
Tez bardzo lubie zapach w ogrodzie, a teraz lilie i floksy tak pachną Tylko zeby jeszcze pogoda byla odpowiednia do biesiadowania. Pozdrawiam
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies