Trzeb najpierw te fotki zrobić .. kilka dni temu zrobiłam kilka na szybko telefonem. I sie zdziwiłam jak już posunięte jest lato.. dużo przekwitło i nie wiem kiedy ..
Japończyki zimują od 2012 roku, a nowy nabytek od 3 lat i goni te pierwsze zrostem.
Koteł młody jest nowy, został podrzucony jak i Luśka , a Lusia już jest z nami ponad rok. Teraz mam sajgon w domu, młody był Bezik, ale zostanie chyba Szogunem. Jest jak ogień i woda.. podziwiam Luskę, bo ja bym młodego już wiele razy rozszarpała.
Na foty tez nie mam czasu.. ogród żyje sam, ja czasami się dziwie jak wychodzę do niego, że nastąpiła zmiana dekoracji. Z roku na rok mam mniej czasu dla niego
Witam mam problem ze swoim trawnikiem, ma żółte miejsca brzydko to wygląda nierównomierny kolor, trawnik nawożony małą ilością nawozu Yara Miła i systematycznie podlewany, nie wiem czy to problem nierównomiernego nawoženia lub jakiejś choroby grzybowej. Nie wiem jakie kroki podjąć. Pędraki odpadają robiłem test czy trawa się odrywa ale trzyma dobrze się podłoża.