Danusiu, dziś stwierdziłam, że jesteś PIEWSZĄ DAMĄ POLSKICH OGRODÓW! Dzień u Was i z Wami przepiękny. Ogród pochłania tak, że wszystko inne na tę chwilę nie istnieje... Kto nie widział, niech nie zwleka... Mapy Google poprowadzą bez pudła
Edit: zrobiłaś przepyszne ciasto, nawet skórki ze śliwek zdjęte, to jesteś cała Ty, Danusiu, masz pod kontrolą każdy detal
Uporządkowaliśmy naszą szkółkę. Jak wrócę z urlopu biorę się za sadzenie.
Większość tych roślin jest oferowanych i podzielonych z wielkich kęp. Nie zmieściło się tu jedynie 40 doniczek seslerii.
Część zsdolujemy i będą musiały poczekać do przyszłego roku.
Czadzik! Zachwycam się. Basenowa z żółtymi akcentami - bardzo fajnie w pobliżu wody. Madziu, Ty jesteś kobietą-wulkanem energii, uruchamiasz ją na kolejnych rabatach w tempie błyskawicznym. Jak nadążyć, no jak... Wrzuciłam Ci Danusiną "diabelską". Dobrej niedzieli!
Byłam w szkółce bylin. Raj dla oczu, gorzej z portfelem chociaż ceny mieli naprawdę znośne. Mogłabym pół szkółki wynieść .
A mieli tyle odmian jeżówek że głowa boli i wszystkie kwitły.
Cuedem ograniczyłam się do 2 odmian i kupiłam jeszcze 2 małe sadzonki miskanta Memory bo wiekszych nie mieli. Posadziłam wszystko bo pogoda była. Memory na razie na szybko bo będzie trzeba wykończyć rabatkę.