Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "lilie"

Ogród cioci czyli ciociogród :) 23:11, 12 lip 2014

Do góry
Katkak napisał(a)
Gosia te lilie niesamowite i jak zwykle feeria barw u Ciebie, cudnie . Z tym deszczem to już lekkie przegięcie, nawet nie mamy się kiedy mebelkami nacieszyć . Powolutku na tygodniu sprzątam sobie domek, żeby w weekend do bólu się ogrodem cieszyć, a tu znów mi pogoda taki numer wycina .

Kasku padało u ciebie??? Umnie cudna pogoda dzisiaj Buziaczki
Ogród cioci czyli ciociogród :) 23:08, 12 lip 2014

Do góry
Mariusz napisał(a)
Bardzo uroczo, wszystko wypieszczone, fajne rabatki kamieniem wyłożone, lilie wpadają w oko . Miłego dnia

Ja dopiero teraz wróciłam z miłego spotkania Było jak zwykle cudownie więc życzenia się spełniły
Ogród z łezką 22:55, 12 lip 2014

Do góry
Kasik napisał(a)
Wiem, wiem- długo mnie nie było, ale jakoś chęci nie starczyło i weny nie miałam. Poza tym też musieliśmy poogarniać w ogrodzie, bo impreza u mnie dzisiaj duża, a dwa gradobicia w tym tygodniu zrobiły swoje.
Odpoczynek dobra rzecz, tylko jak ponadrabiać te zaległości- to nierealne.

Na pewno szykujesz się na spotkanie- az Wam zazdroszczę, tak bardzo chciałbym.... No szkoda. ....

Twoje lilie piękne, będą zapewne zachwycać niejedne oczka.

Buziaki dla Was przesyłamy

Kasiu wiem, że macie dzisiaj urwanie głowy...

Nawet nie wiesz, ile razy Was wspominaliśmy...szkoda, że nie możecie być i tu, i tam...
Zaczęłam książkę Grzesia

Może jeszcze dojrzejesz do lilii u siebie Warto

My dla Was też buziorki ślemy
Ogródek Hanusi - kolejny sezon 22:08, 12 lip 2014

Do góry
Anuś, po graniach ja już chyba nie poskaczę, ale za zaproszenie dziękuję serdecznie.
Lilie masz piękną, a i georginia w takim zestawie śliczna.
Rododendronowy ogród II. 21:45, 12 lip 2014

Do góry
Madziarzeszow napisał(a)
Liliowce , lilie i hortensja cudna , ciemiernik oszalał , chyba przygrzało go od słońca. Miejsce przed wejściem do domu urocze , takie naturalne , a owadów wszelakich musi być mnóstwo . Nie zmieniajcie nic jest cudnie taki kawałek łąki

Madziu też tak uważam , dobrze ze mnie popieracie bo to zakończy dyskusje z eMem.Gdybym miała więcej ziemi to większy kawałek bym tak zostawiła bo jest super kolorowo. Buziaki.
Rododendronowy ogród II. 19:36, 12 lip 2014

Do góry
Liliowce , lilie i hortensja cudna , ciemiernik oszalał , chyba przygrzało go od słońca. Miejsce przed wejściem do domu urocze , takie naturalne , a owadów wszelakich musi być mnóstwo . Nie zmieniajcie nic jest cudnie taki kawałek łąki
Siedlisko na Podlasiu 18:22, 12 lip 2014

Do góry
grazyna_olszewska napisał(a)
W koncu zakwitły mi lilie te które ocalały od żuczków

I juki zaczynają ale jeszcze nie wszystkie większość jeszcze w pąkach

Ale masz ślicznie Grażynko!!! Super rabatki, a juka i lilie bombowe szczególnie ta czerwona wpadła mi w oko Czekam na kolejne odsłony Siedliska
Mój zielony świat 16:46, 12 lip 2014

Do góry
Justyna napisał(a)

Żegnam motylkiem pasącym się na werbenach
Serdecznie

To nie byle jaki motylek tylko rzadki paź królowej , pieknosc. Lilie wodne cudne. Pozdrówka serdeczne.
Rododendronowy ogród II. 15:30, 12 lip 2014

Do góry
Justyna napisał(a)
Na pewno będą kolorowe, po takich widokach Lilie, liliowce, motyle... U Ciebie zawsze kolorowo.
A jak martagony? Kwitną jeszcze? Przymierzam się do nich w tym sezonie. je tez kupujesz w tym Lillypolu?
Motylkowych...

Kupowałam martagony w Lilypolu i Benexie. Jedne i drugie wymagaja szczególnej opieki bo cebulki małe i niestety nie wszystkie wyrastaja. Martagony już przekwitły .Niestety są drogie i nie spełniają oczekiwań ale ja i tak je lubię choc mają więcej wad niż zalet.Pozdrawiam Justynko.
Piaskownia na zakręcie 10:48, 12 lip 2014

Do góry
eda napisał(a)
Pięknie lilie ślicznotki Buziaki

Pozdrawiam Edytko
W kamiennym kręgu od początku 10:20, 12 lip 2014

Do góry
Ivvvona napisał(a)
Lilie cudowne, wydaje mi się że ta żółta piękność to African Queen - trąbkowa.

Bardzo ładnie zaaranżowałaś dzbany, ipomea to fajna roślinka do różnych kompozycji. Wykopy niedługo się skończą i odzyskasz ogród, a właściwie miejsce na nowe roślinkiPozdrawiam

Iwonko, miejsca to ja będę miała dostatek.....już główka cały czas pracuje.....nie wiem czy sama podołam....ipomea rośnie u mnie pierwszy raz....zobaczymy jak się spisze?....widzałam gdzieś ją na rabatach w gruncie, też wyglądała niczego sobie
Ogród do kwadratu 09:14, 12 lip 2014

Do góry
Marzenko - Eglantyna i mnie zachwyca... bałam się tego brzoskwiniowego odcienia, ale on jest troszkę widoczny, gdy pąk jest mało rozwinięty, a później ujawnia się porcelanowy róż... i kwiaty dość długo się utrzymują. Nawet deszcz ich bardzo nie niszczy.

Ewelina - lubię zieleń... uspokaja mnie . Nie mogę się przekonać do drzew o ciemnych, prawie czarnych liściach... choć posadziłam niedawno jabłoń o liściach czerwonych ... Te plamy koloru to liliowce, nie lilie
Ogród z łezką 08:49, 12 lip 2014

Do góry
Wiem, wiem- długo mnie nie było, ale jakoś chęci nie starczyło i weny nie miałam. Poza tym też musieliśmy poogarniać w ogrodzie, bo impreza u mnie dzisiaj duża, a dwa gradobicia w tym tygodniu zrobiły swoje.
Odpoczynek dobra rzecz, tylko jak ponadrabiać te zaległości- to nierealne.

Na pewno szykujesz się na spotkanie- az Wam zazdroszczę, tak bardzo chciałbym.... No szkoda. ....

Twoje lilie piękne, będą zapewne zachwycać niejedne oczka.

Buziaki dla Was przesyłamy
W kamiennym kręgu od początku 08:48, 12 lip 2014

Do góry
Lilie cudowne, wydaje mi się że ta żółta piękność to African Queen - trąbkowa.

Bardzo ładnie zaaranżowałaś dzbany, ipomea to fajna roślinka do różnych kompozycji. Wykopy niedługo się skończą i odzyskasz ogród, a właściwie miejsce na nowe roślinkiPozdrawiam
Ogród cioci czyli ciociogród :) 08:34, 12 lip 2014

Do góry
Gosiu, pozdrawiam i życzę miłego weekendowania
ma być bez deszczu i ciepło- to jest bardzo dobra wiadomość
w ogrodzie niestety podmokło.
lilie u Ciebie przetrwały deszcze?
Ogród cioci czyli ciociogród :) 08:27, 12 lip 2014

Do góry
Gosia te lilie niesamowite i jak zwykle feeria barw u Ciebie, cudnie . Z tym deszczem to już lekkie przegięcie, nawet nie mamy się kiedy mebelkami nacieszyć . Powolutku na tygodniu sprzątam sobie domek, żeby w weekend do bólu się ogrodem cieszyć, a tu znów mi pogoda taki numer wycina .
Mój zielony świat 07:12, 12 lip 2014

Do góry
Alba Luxurians, jak się nie mylę, to znam ten powojnik, faktycznie obficie kwitnie, ale jeszcze dla pewności odgrzebię fotki. Lilie wodne powalające, a miniaturowe oczko bardzo ładne. Przy takim pokryciu lustra wody liśćmi, glony są bez szans. Pozdrawiam
Ogród cioci czyli ciociogród :) 07:04, 12 lip 2014

Do góry
Bardzo uroczo, wszystko wypieszczone, fajne rabatki kamieniem wyłożone, lilie wpadają w oko . Miłego dnia
Piaskownia na zakręcie 23:36, 11 lip 2014

Do góry
Pięknie lilie ślicznotki Buziaki
Kwiatowy ogródek Monteverde 23:35, 11 lip 2014

Do góry
Dalia Honka Suprise ma coraz więcej kwiatków

Cleome od Basi coraz ładniejsze

Lilie i rudbekia

zaczynają agapanty ale Wolga popisu nie da ma po 1- 3 kwiaty w pojemniku
lepiej wygląda Pinokio

a tu misz-masz
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies