Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogród do odświeżenia

Ogród do odświeżenia

Kasik 21:59, 14 lip 2014

Julcia- Jak widzę - spotkanie udane, no ale jakie miało być? Cóż za pytanie? te spotkania napędzają jak najlepsze baterie.

O lilie zapytam mamę- tych zółtych chyba ma dużo. jak tylko będę mogła , to Wam wszystkim podeślę.
Kindzia 10:14, 15 lip 2014

Julcia miłego dnia, u nas gorąco znowu...byle do urlopu
gierczusia 12:35, 15 lip 2014

JulkAd napisał(a)

Piękna cz też nie, ale z widokiem na mój zabałaganiony ogród, ale taki właśnie lubimy ?, co nie?

rodek, to ten co najszybciej kwitnie

Noo własnie .. Ja w głębi duszy bałaganiara jestem ...

Jak ja kocham rodki .. Właśnie się przymierzam do kupna kolejnego .. Ale u mnie to musi nabrać mocy urzędowej

Buziak
gierczusia 12:37, 15 lip 2014

JulkAd napisał(a)

Te kacze dzioby to ta ekspansywna roślina co siem zwie tojeścią orszelinowatą, chyba?

Aaa dzięki .. Tyle tych różnistych odmian tojeści ,że hoho.. Ja mamod Ulki żółtą rozsłaną aurea noo i te moje bordowe słupeczki .. Różnorodność powalająca

Ścssiakm
JulkAd 13:39, 15 lip 2014

Kindzia napisał(a)
Dobre

Może będę pamiętała...wiosną łażę i oglądam co wylazło, mam nadzieję, że wtedy mnie natchnie.

Miałam nadzieję w Starczy kupić tego przetacznika, ale tam mi powiedzieli, że w tym roku jakoś mało udane te przetaczniki u nich i się wstrzymałam...nie mam parcia, ale jak spotkam, kupię

Ja chyba dopiero wiosną kupię przez internet raczej, bo w pobliskich szkółkach to szans nie ma...no chyba, że przez przypadek na ryneczku zobaczę
JulkAd 13:42, 15 lip 2014

Kasik napisał(a)
Julcia- Jak widzę - spotkanie udane, no ale jakie miało być? Cóż za pytanie? te spotkania napędzają jak najlepsze baterie.

O lilie zapytam mamę- tych zółtych chyba ma dużo. jak tylko będę mogła , to Wam wszystkim podeślę.

Kasiu udane, a jakże...zwłaszcza, że nie dosyć, że Ludzie wspaniali to jeszcze tacy, co to zroumieją ogrodowego szaleńca. Tak daleko to trudno się wybrać, tym bardziej jestem zadowolona, że mi się udało
JulkAd 13:43, 15 lip 2014

Kindzia napisał(a)
Julcia miłego dnia, u nas gorąco znowu...byle do urlopu

Bez dzisiejszego to już tylko 3 dni Ci zostały....i nawzajem miłego dzionka...upał za oknem i u mnie, wytrzymałam w ogrodzie tyle, co słonko za chmurką było
JulkAd 13:46, 15 lip 2014

gierczusia napisał(a)

Noo własnie .. Ja w głębi duszy bałaganiara jestem ...

Jak ja kocham rodki .. Właśnie się przymierzam do kupna kolejnego .. Ale u mnie to musi nabrać mocy urzędowej

Buziak

I ja chociaż lubię porządek, to w dużej mierze do bałaganu się przyczyniam...a dzisiaj ten obfocony rodek pokazał płatki, czy może kwitnąć drugi raz?....super by było
JulkAd 13:50, 15 lip 2014

gierczusia napisał(a)

Aaa dzięki .. Tyle tych różnistych odmian tojeści ,że hoho.. Ja mamod Ulki żółtą rozsłaną aurea noo i te moje bordowe słupeczki .. Różnorodność powalająca

Ścssiakm

Te Twoje bordowe słupeczki, to marzenie wszystkich ogrodomaniaków, mnie też przypadły do gustu, ale dopiero w przyszłym roku chcę zmian większych, więc może i dla niej znajdę miejsce (raczej na pewno!)...rozesłanej już nie lubiem, bo mi cały skalniak oblazła i żadnych innych roślin nie widać

Buziole i dla Ciebie Elu
Milka 14:43, 15 lip 2014

JulkAd napisał(a)

Irenko, z bliska nie jest idealnie, ale wiadomo...co by robił ogrodnik, jakby miał ogród skończony?

no właśnie, chyba chodzi o to robienie
liatrie kwitną miesiąc i dłużej, polecam, w tym roku mnie zachwycają