Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "lindsay80"

Tu ma być ogród :) 22:01, 06 lip 2016

Do góry
nawigatorka napisał(a)
oj przepraszam jakos przeoczyłam.ona taka jest bo jest mloda.jaka kezak bedzie mial sam w sobie 45 cm srednicy to re dlugie kwiaty beda wygladaly proporcjonalniej.i wcale nie jest u Ciebie blada.a Ty masz ja z Obi?kiedy sadzona?

Pocieszyłaś mnie Asia, nie będę na nią narzekać, tylko poczekam aż się zagęści.
Rzeczywiście zauważyłam, że u mnie w pełnym rozkwicie wcale taka jasna nie jest, na razie tak się wydaje bo rzadka, ale jak kwiatów będzie dużo to efekt na pewno będzie lepszy.
Kupowałam w Obi, ta co na zdjęciach sadzona jakoś w lipcu ubiegłego roku, ale mam też taką sadzoną jakiś dwa miesiące temu, sporo mniejsza, ale też kwitnie.
Kulą w płot 21:53, 06 lip 2016

Do góry
lindsay80 napisał(a)
ładny ten Twój ambrowiec Aga, liściory ma wielkie, mój to ma o połowę mniejsze, ale mam tego zwykłego, kolumnowy też mi się marzy.

Ma liściory i jeszcze sporo malutkich nowych
Zielonym do góry... :) 21:51, 06 lip 2016

Do góry
lindsay80 napisał(a)

a ja rozszyfrowałam bom też po polibudzie, tylko Śląskiej, choć na krakowską się też dostałam i tylko 60 km od domu miałam, zgadnijcie czemu na Śląsk drałowałam, hihi

Asia, murki teraz są the best!

a ja krakowska polibude kończyłem i jakoś rozszyfrować nie umiem ;Pja jeszcze takich niemam rozterek jak Wy ale znowu zmieniaja ponoc na stary system 8 klas...ja ostatni rocznik jestem ze starą maturą i sobie chwalę przyjemniej nikt mnie od gimbów nie będzie wyzywał

Kulą w płot 21:49, 06 lip 2016

Do góry
ładny ten Twój ambrowiec Aga, liściory ma wielkie, mój to ma o połowę mniejsze, ale mam tego zwykłego, kolumnowy też mi się marzy.
Ogród Ani :) 21:34, 06 lip 2016

Do góry
Aniu, dorodne hakone w Tychach na giełdzie dostaniesz, po 10 - 12 zł, ale duże konkretne sadzonki, widziałam ostatnio All Gold, Aureole i Beni Kaze.
Tu ma być ogród :) 18:39, 06 lip 2016

Do góry
lindsay80 napisał(a)

Asia, patrz na górę strony, jest fotka
oj przepraszam jakos przeoczyłam.ona taka jest bo jest mloda.jaka kezak bedzie mial sam w sobie 45 cm srednicy to re dlugie kwiaty beda wygladaly proporcjonalniej.i wcale nie jest u Ciebie blada.a Ty masz ja z Obi?kiedy sadzona?
Tu ma być ogród :) 18:13, 06 lip 2016

Do góry
nawigatorka napisał(a)
A pokaz Edyta tę lawende?vive znaczy

Asia, patrz na górę strony, jest fotka
Tu ma być ogród :) 18:12, 06 lip 2016

Do góry
magdaw napisał(a)
ale masz przepiękne jeżówki czy u nas w okolicy ktoś ma czy kupujesz wysyłkowo , bo ja po ostatnim rajdzie po okolicy naszej wszystko kupuję wysyłkowo...

gdybym nie pamiętała że w ub. roku sadziłaś brzozowa to bym nie uwierzyła! pięknie.

Te jeżówki, które dziś pokazałam są sadzone w ubiegłym roku, tylko Butterfly Kisses kupiłam na giełdzie, resztę wysyłkowo.
Odmiany kupione w tym roku, też wszystkie wysyłkowo, one dopiero w drugim roku dają czadu.
Tu ma być ogród :) 18:10, 06 lip 2016

Do góry
Basiula napisał(a)
Brzozowa przepiękna!
Ta rozplenica Ci tak szybko urosła? To ja też szybko kupuję, bo mam mieć miedzy brzozami i oby za rok tak wyglądało
Choć moje brzózki dużo marniejsze...cóż, dorosną.

One szybko rosną, kupuj i sadz, a na jesieni już będą wilkie.
Tu ma być ogród :) 18:03, 06 lip 2016

Do góry
Basiula napisał(a)

a wiesz, to ja mam chyba właśnie taką samą lawendę
długie ma te łodygi
nie martw się, za rok się zagęści. Sąsiadka ma takie kilkuletnie, dobrze wyglądają.

Jak jest gęsta to jest fajna, u mnie na razie rzadka, gorzej bo mi na chodnik mocno wchodzi, a jeśli kiedyś ma mi sięgać do pasa, tak jak u niektórych dziewczyn, to aż się boję co to będzie.
Mały ogród Kasi 17:58, 06 lip 2016

Do góry
mi się numer jeden podoba, ale widzę, że go nie wybierzesz

Róza z rutewką świetnie wygląda i główkowate z mikołajkami, też mi się wysiały
Tu ma być ogród :) 17:14, 06 lip 2016

Do góry
lindsay80 napisał(a)

u mnie Viva akurat w dobrej fazie, żeby to zrobić.
Mam nadzieję, że za rok będzie tak gęsta jak u Ciebie i wtedy ją polubię, na razie moja wygląda tak.

a wiesz, to ja mam chyba właśnie taką samą lawendę
długie ma te łodygi
nie martw się, za rok się zagęści. Sąsiadka ma takie kilkuletnie, dobrze wyglądają.
Zielonym do góry... :) 16:31, 06 lip 2016

Do góry
Konieczki napisał(a)
Za mężem
Będą jak je obsadzę teraz robimy infrastrukturę inside

za facetem, bo ostatecznie kto inny został mężem

No wiadomo, że obsadzone to będzie git, ale teraz już dobrze rokują.
Tu ma być ogród :) 16:18, 06 lip 2016

Do góry
amelia_b napisał(a)
Zgadzam się ze wszystkimi którzy twierdzą że brzozowa superaśna mi też się bardzo podoba

fajnie to słyszeć
Tu ma być ogród :) 16:17, 06 lip 2016

Do góry
leon60 napisał(a)
ale wszystko porosło i zachwyca

dają czadu rośliny!
Zielonym do góry... :) 16:15, 06 lip 2016

Do góry
malkul napisał(a)
ZIM, KBI
ponad moje siły te wasze szyfry

a ja rozszyfrowałam bom też po polibudzie, tylko Śląskiej, choć na krakowską się też dostałam i tylko 60 km od domu miałam, zgadnijcie czemu na Śląsk drałowałam, hihi

Asia, murki teraz są the best!
Ogród Sylwii od początku cz.II 16:09, 06 lip 2016

Do góry
Nerwa mnie poniosła na te zakrętki do słoików ... 30 wyrzuciłam i dalej bez sukcesu. Wysłałam syna po nowe i odreagowuję przed monitorem ....

Olili - sam ogród gdyby był do ogarnięcia to spoko ale niestety nie samym ogrodem człowiek żyje dlatego często gęsto nie wyrabiam lub robię po naprędce Nawet dobra organizacja czasem nie wystarczy Na emeryturze więcej czasu podobno ale nie chcę tego jeszcze wiedzieć

Wrobelki - odkurzacz ogrodowy mam ale jakoś słabo przędzie. A żwirek połyka choć nie powinien zostaję przy korze w warzywniaku na razie póki co ....

Lindsay80
- byłam u Ciebie i wiem , że szykujesz poduchy pod wypoczynek ... Fajnie wyszedł kolorki również ładne wybrałaś ...
Huśtawka super i wygodna i siedzisko od tylu chwil nadal w wyśmienitej formie. Natomiast na konstrukcji pojawia się rdza . Mąż obiecał pomalować - kiedyś - dlatego pozostaję przy niej. Zamawiając parasol ogrodowy w szarościach udało mi się zakupić również w tej firmie materiał na daszek tejże huśtawki . Materiał będzie ten sam i tu i tu . Dobrze , że mam po sąsiedzku krawcową to mi uszyje . Już jest dogadane Rozglądałam się za tą huśtawką po sklepach na wymianę ale takich już nie ma albo źle szukałam

Małymi krokami bo własnymi ręcami... :* 15:56, 06 lip 2016

Do góry
lindsay80 napisał(a)
mam nadzieję urlopik udany.
Po zeszłorocznej wtopie stipowej (chyba dobrze pamiętam) teraz piękne okazy wyhodowałaś, wszystko Ci ładnie porosło, bo w tle chyba widzę molinię ED kwitnącą prawda?
stipa rosnie choc nie rowno i przy tarasie jeszcze mala :/

Tak w tle molinia
Małymi krokami bo własnymi ręcami... :* 15:10, 06 lip 2016

Do góry
mam nadzieję urlopik udany.
Po zeszłorocznej wtopie stipowej (chyba dobrze pamiętam) teraz piękne okazy wyhodowałaś, wszystko Ci ładnie porosło, bo w tle chyba widzę molinię ED kwitnącą prawda?
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 15:06, 06 lip 2016

Do góry
Matko, ale gracek!
Fajnie, że się Wam udało spotkać

Też mam główkowate w hortkach, ale gdzie tam moim hortkom do Twoich.
I już mówię, że za rok będę szukała do donic białej gipsówki, bo tydzień temu różową przypadkowo nabyłam i jest cudna!
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies