Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Zielonym do góry... :)

Zielonym do góry... :)

Konieczki 16:26, 06 lip 2016

Za mężem
Będą jak je obsadzę teraz robimy infrastrukturę inside
lindsay80 16:31, 06 lip 2016

Konieczki napisał(a)
Za mężem
Będą jak je obsadzę teraz robimy infrastrukturę inside

za facetem, bo ostatecznie kto inny został mężem

No wiadomo, że obsadzone to będzie git, ale teraz już dobrze rokują.
Krakus 21:51, 06 lip 2016

lindsay80 napisał(a)

a ja rozszyfrowałam bom też po polibudzie, tylko Śląskiej, choć na krakowską się też dostałam i tylko 60 km od domu miałam, zgadnijcie czemu na Śląsk drałowałam, hihi

Asia, murki teraz są the best!

a ja krakowska polibude kończyłem i jakoś rozszyfrować nie umiem ;Pja jeszcze takich niemam rozterek jak Wy ale znowu zmieniaja ponoc na stary system 8 klas...ja ostatni rocznik jestem ze starą maturą i sobie chwalę przyjemniej nikt mnie od gimbów nie będzie wyzywał

Toszka 21:59, 06 lip 2016

Konieczki napisał(a)
Małoogrodowo ale Danka nam wybaczy

(...)
Toszka będzie dobrze (a to ten syn dostał tą pracę - co myśleli że się tato starał?)

Pracy to może juz szukać Tak, to ten syn - to był profesjonalny (dla dorosłych) certyfikat Linuxa dla systemów operacyjnych. To na egzaminie myśleli, że tatuś będzie zdawać, a syn tylko dla towarzystwa i zaspokojenia ciekawości Informatyka w szkole dla mojego dziecka to najnudniejszy przedmiot, a konkursy typu " scratch" nazywa dyscypliną dla idiotów. (mam nadzieję, że żadnego dziecka nie obraziłam)

Syn startował w nastu konkursach z angielskiego, zajmował miejsca lokatowe i teraz okazało się, ze prócz kolekcji słowników-nagród i dyplomów żadnych punktów nie mamy.
Dlatego zapisaliśmy go (były egzaminy kwalifikujące) do Pałacu Młodzieży na angielski zaawansowany i informatykę pod kątem konkursów i olimpiad w Gimnazjum. Ma startować i jesli coś osiągnie to z reszty moze mieć i tróje, bo mamy taki porąbany system, że liczą się konkursy (m.in.z kleszczy i bombek), które gwarantują wejście do liceum. Postanowiliśmy dostosować się do systemu

A nerwy mamy, bo mojemu dziecku zależy na nauce j. francuskiego. Tak sobie wymyslił. A to teraz niepopularny języki i nie zawsze idzie w parze z poziomem gimnazjum.
Kasia73 22:25, 06 lip 2016

Konieczki to Twoje ZIM to coś z budownictwem lub architekturą? Pytam bo córka startuje i jestem ciekawa zadowolona jesteś? Priv

Ps
Moje drugie dziecię "maszyna losująca" wczoraj wreszcie wylosowała w tym gimnazjum które chciałam jupi, ale za te punktowane konkursy kuratoryjne ^*+{ to kuratorowi wiadro gruzu życzę

nawigatorka 22:29, 06 lip 2016

Wiecie tak Was czytam a dzieci mam jeszcze w przedszkolu i nad wyborem podstawowki sie dopiero zastanawiam i widze ze im dalej tym gorzej bedzie...niestety.
Dzielnosci Wam zycze. i sobie
Kasia73 22:47, 06 lip 2016

Asia Twoja córcia idzie za rok? Dwa roczniki w jednym roku to się będzie działo
Toszka 22:52, 06 lip 2016

Krakus napisał(a)

(...)ja jeszcze takich niemam rozterek jak Wy ale znowu zmieniaja ponoc na stary system 8 klas...ja ostatni rocznik jestem ze starą maturą i sobie chwalę przyjemniej nikt mnie od gimbów nie będzie wyzywał

No właśnie... zmiany chcą wprowadzić i przeraża mnie co będzie jak np. moje dziecko w 3 klasie gimnazjum będzie rywalizować z młodszymi dziećmi z 8 klasy o miejsca w liceum...
nawigatorka 07:34, 07 lip 2016

Kasia73 napisał(a)
Asia Twoja córcia idzie za rok? Dwa roczniki w jednym roku to się będzie działo
ale pytanie do ktorej Asi?
Kasia73 09:05, 07 lip 2016

Do Ciebie
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies