Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Zielonym do góry... :)

Zielonym do góry... :)

jazzy 23:11, 05 lip 2016

Dubla
Konieczki 06:18, 06 lip 2016

Witam wszystkich

15lipca to Liceum? No to trzymam kobiety kciuki no ale Wy juz jesteście po spr szostoklasisty macie wprawę

Moje hortki to przy wsdyd pokazać, uczynię to w najbliższym czasie.

Cieszę się na pogodę, za dnia patelnia a w nocy mocny deszcz - roślinki rosną, ale chwasty to na potęgę.
Toszka 12:43, 06 lip 2016

nie, my do gimnazjum. I dopiero 15 system obwieści czy udało nam się dostać do gimnazjum pierwszego wyboru. Tak więc trwamy w zawieszeniu i nie wiemy jak planować wakacje Tak to jest jak obwodowa szkoła jest do bani i na dokładkę o nie interesującym profilu
jazzy 13:04, 06 lip 2016

U mnie dziś mega wichura z deszczem co jakiś czas... Nie da się wyjść

ps. Tak, my do liceum
Konieczki 13:42, 06 lip 2016

U nas tej wiejuch ale na razie ze słońcem, jak byłam na lunchu to mi głowę chciało urwać.

I tak moje kochane trzymamy kciuki

A za moich lat to się pisało egzamin po ukonczeniu podstawówki i wyniki były chyba mega szybko (tego już zbytnio nie pamiętam)
jazzy 14:53, 06 lip 2016

Ja zdawałam egzamin w liceum, do którego chciałam się dostać. W podstawówce nie było żadnych egzaminów. Mój synek wybrał sobie moje LO, a propos Tzn. jako jedno z 3, bo teraz takie są te rekrutacje dziwne...
Konieczki 14:59, 06 lip 2016

No ja tez w liceum pisałam egzamin Zaraz po rozdaniu świadectw
Toszka 15:33, 06 lip 2016

Ja też pisałam egzamin do liceum, trochę wcześniej niż wy

A teraz jest tak, że ani świadectwo z paskiem, ani średnia powyżej 5 (z nagrodą), ani wysoko zdany egzamin predyspozycji językowych bez kuratoryjnych konkursów (typu "mały kleszcz czy duży, zdrowiu nie służy" albo "bombka bożonarodzeniowa") gwarancji nie daje przy wyborze szkoły. Syn ma multum konkursów językowych... ale nie kuratoryjnych jak się okazało. Tu się totalnie zgapiliśmy
I teraz gryziemy paznokcie
Konieczki 16:00, 06 lip 2016

Małoogrodowo ale Danka nam wybaczy

Jak zobaczyłam ze w styczniu zmienili kryteria to się zezłościłam, bo się okazało że moja też ma multum innych konkursów - niestety niekuratorialnych jeżeli jest to ostatni rok egzaminu to darowaliby sobie zmianę na trzy msc przed. Na nasze szczęscie wiekszą wagę przywiązano do egzaminu (a ten córce poszedł świetnie), dobrze że sierotka do ZHP należy to za akcje "chorągiewka" dały je jakiś punkt.
Toszka będzie dobrze (a to ten syn dostał tą pracę - co myśleli że się tato starał?)
lindsay80 16:15, 06 lip 2016

malkul napisał(a)
ZIM, KBI
ponad moje siły te wasze szyfry

a ja rozszyfrowałam bom też po polibudzie, tylko Śląskiej, choć na krakowską się też dostałam i tylko 60 km od domu miałam, zgadnijcie czemu na Śląsk drałowałam, hihi

Asia, murki teraz są the best!