Jarzmianki lubia polcien i pulchna glebe.U mnie musze im zaprawic dolek ziemia z worka i kompostem bo tez by nie chcialy rosnac.
Mial ktos problem z drozdzakami u psa?Meczymy sie od dlugiego czasu, bo byla zla diagnoza i to u 4 wetow.Kazdy mowil, ze to zakazone modzele a okazalo sie ze to drozdzaki na tle alergicznym.A przez to ze dostal dwa razy antybiotyk, ktory tylko pogorszyl sprawe.Kapiemy sie w specjalnych szamponach, mamy masci i zmieniamy diete ale to ciagle wraca, bo Eddie czesto sie kapie i wilgotne i cieple futro sprzyja temu chorobsku.Teraz znow go ostrzyglam, by latwiej bylo go myc. Ma czerwona nasade ogona, lokcie, spodnia strone lap i brzuch. I wydaje mi sie, ze powinien cos od srodka dostac ale weci sadza ze to co robie to wystarczajace jest.
Aniu ostrozek niczym nie dokarmiam. Rosna jak chca. Byly lata gdy przewyzszaly stan obecny.
Jak Twoje perowskie? Powkladalam w Orewie na poletku eksperymentalnym.
Wyposcily ladne listki, wiec chyba jest dobrze.
Jestem baaardzo zadowolona - pada deszcz Po kolejnych dwóch dniach upałów powyżej 30C woda była już bardzo potrzebna. Będzie można podsypać różom drugą dawkę nawozu. Warzywa ruszą z kopyta.