ale to co myślisz ze pod serbami też będę miała ciężko sadzić? zostawiłam im metr do planowanych rabat które bede robic na 3m glebokie? i metr od siatki posadzone
dziekuję
mój M własnie chciał kwazara bo sie orientował że dobry. ale jak marolex lepszy to go wolę, nie chcę sie juz więcej wkurzać że w środku oprysku mi cos nawali
edit: a powiedz mi bo jestem na ich sklepeie internetowym, brac ten z uszczelnieniami epdm czy nie ma takiej potrzeby?
staram się..już wieczorem po 19 jak mała śpi to nie wychodze robić, bez przesady. chciałabym jeszcze obrzeża zrobić i źwirem wysypać te kwadraty z świdośliwami i juz nic więcej nie robię.
ale zaraz szykuje się wyjazd na święto róż i pewnie cos kupię no to i posadzić by pasowało..
ja je znalazłam w szkółce w piorkowie w normalnej cenie że tak powiem to raczej z tamtąd będę zamawiać
masz Edyta białą szałwie?pokażesz mi ją u siebie?kwitła tak dlugo jak niebieska?
Ewcia jak zwykle pięknie !
powiedz mi kochana bo chcę wzbogacić moją różankę o ciemne bordo, co byś mi poleciła?
napewno chce Ascota bo Marzena poleca, Munstead Wood mam.
Polecam Marolex, używam od trzech lat i jest wg mnie zdecydowanie bardziej niezawodny niż Kwazar. Rokuje do niego rózne nakładki, np lancę doglebową. Mam dwa - jeden do chawstox a drugi do środkow ochrony roslin coby nie pomylić lub resztka srodka nie opryskać roslin.., juz raz tak zrobiłam...
widziałam właśnie ten żywopłot, pięknie wygląda, ale ja mam prawie cały bok w świerkach, fakt że pospolite i nie cięte ale wiem co po 10 latach robi się pod nimi, korzenie mam po kilka metrów w trawniku. Cały czas myślę
Kochana front to wytwór mojej bujnej wyobraźni jedną rabatkę planowaliśmy na forum i z cisami, ale ona nie jest skończona bo chyba coś mi się odmieniło
Lista drzew... nie mam pewności, ale chyba robiłam.
Jeszcze nie wiem na 100% ale możliwe, że te co teraz między hortkami rosną przesadzimy, a wszystkie takie same posadzę - eM już kiedyś wyraził zgodę, ale dawno z nim nie gadałam na ten temat, więc nie wiem czy ta zgoda aktualna