Myślę, że to fajny pomysł , ale ML można jeszcze sadzić czy już nie ? , bo Toszka coś pisała, że chyba do końca sierpnia ? i pytanie czy przeżyją zimę ?
ostatni dzwonek na sadzenie traw. Pytanie tylko czy ML nie będzie za wysoki.
Równie dobrze pod Niwaki możesz dać lawendę, szałwię niską, kompaktową + np. seslerię jesienną, w to stipa (na wiosnę posadzona). Musisz tylko pamiętać aby tak sadzić byś miała dojście na wypadek cięcia (czyli gdzie miała stopy postawić)
Jenak jak dla mnie bez sensu jest aranżować fragment tylko pod niwaki. Tam trzeba pomyśleć kompleksowo o rabacie, tak by w całości była spójna.
Wiem ,że nie mogę aranżować jednej rabaty na tym ciągu gdzie są jeszcze choiny srebrne chcę właśnie dać lawendę za nią czerwony berbeys , nie wiem jaką odmianę zależy mi aby szybko rosła , więc pod niwaka może lawenda , ale dochodzi jeszcze kształt rabat , chyba jednak muszę wstawić zdjęcia poglądowe i projekt wstępny
Przycięty bardzo fajnie,koniecznie musisz złamać czymś tą zieleń ( żółtym albo czerwonym )Chyba , że nie lubisz koloru w ogrodzie- to srebro lub biały.
Niwak wyszedł świetny, gdy się te chmurki na końcach zagęszczą to będzie lepszy efekt
Ja chyba bym się wstrzymał z sadzeniem na tej rabacie czegokolwiek przed zrobieniem dokładnego planu Co ma tam być i w jakim kierunku ma to iść ?