Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogródek z futrzakami i kamieniami

Ogródek z futrzakami i kamieniami

olga80 07:51, 17 sie 2016

Ewik napisał(a)
troche sierpnia

Ewuś piękny ten Twój sierpień Cudowności masz i róże tak pięknie kwitną
ta najciemniejsza róża co to za panna ?? Jest bardzo podobna do mojej NN kupionej w szkółce. Moje róże chorowite przez te deszcze tylko te starsze egzemplarze jakoś sobie radzą. Czy Ty róże sadzone wiosna nawozisz ? Buziaki
anna_t 09:52, 17 sie 2016

Ewcia jak zwykle pięknie !
powiedz mi kochana bo chcę wzbogacić moją różankę o ciemne bordo, co byś mi poleciła?
napewno chce Ascota bo Marzena poleca, Munstead Wood mam.
makkasia 10:11, 17 sie 2016

O jesuuuu - ta no nic tylko łyżkami jeść Twój sierpień
Ewik 11:39, 17 sie 2016

Dziewczyny dziękuję ☺
Iwona - róże to Pastella, bardzo je lubię, jeżówka miała być zielona i początkowo rosła przy innych jezowkach Ale za ostro w kolorze było więc przeniosła je tutaj.podobną kombinację już nam i wygląda nieźle.
Ewik 11:44, 17 sie 2016

Teresa dzięki. Ciemna to MW , mam 2 i wyglądają troszkę inaczej. Ta na zdjęciu jest niższa, kwiaty mniejsze i jaśniejsze, lekko pofalowane. Druga bardzo ciemna , wypuściła ponad metrowe pędy i kwitnie całymi kiscmi.
Ewik 11:55, 17 sie 2016

Róże sadzone z gołym korzeniem czy to wiosna czy jesienią nie nawoze w pierwszym sezonie.staram się jak nawiecej dobra dac do dołka przed sadzeniem.

Ania , specem w ciemnych rozach nie jestem , mam kilka i to młode. MW to znasz , podobna w kolorze jest Vino .ciemna ale inny odcień jednak z nutą czerwieni , ktora zanika wraz z przekwitaniem to darcey , ascot , red Leonardo , soul ,
iwka 12:04, 17 sie 2016

Dobrze, że u Ciebie chociaż piękny sierpień niż ten deszczowy i zimny. Śliczne zdjęcia ślicznego ogrodu
Ewik 12:04, 17 sie 2016

Ja jednak wolę te ciemne róże w odcieniach różu czy jak niektórzy piszą z nutą lila .śliczna jest Clare marshall, princess Ann, fohr , zarowiasty sir John ktory cały czas kwitnie.lady of megging i old port ale 2 ostatnie plamy złapała. Ventilo to cudeńko. Mam też harlow carr, słodkie kwiatki ale malutkie. Oczywiście żelazna baronesse.i to tak na szybko to moje ciemne panny ☺
Ewik 12:07, 17 sie 2016

iwka napisał(a)
Dobrze, że u Ciebie chociaż piękny sierpień niż ten deszczowy i zimny. Śliczne zdjęcia ślicznego ogrodu

U nas też nie ma prawie dnia bez deszczu , wieczory zimne , teraz mamy raptem 12 stopni.słońce pojawia się czasami
_Martini_ 12:52, 17 sie 2016

Ewik napisał(a)
Ja jednak wolę te ciemne róże w odcieniach różu czy jak niektórzy piszą z nutą lila .śliczna jest Clare marshall, princess Ann, fohr , zarowiasty sir John ktory cały czas kwitnie.lady of megging i old port ale 2 ostatnie plamy złapała. Ventilo to cudeńko. Mam też harlow carr, słodkie kwiatki ale malutkie. Oczywiście żelazna baronesse.i to tak na szybko to moje ciemne panny ☺

Wszystkie wygooglowałam, wszystkie piękne. Miałabym problem, żeby się zdecydować.
Czy możesz pokazać Soul jak u Ciebie wygląda?