Iga tez ostra jak Igłą.siostra też mam 5 lat ale z kwietnia i też zupełnie inny charakter.młodsza sprzeciwu nie znosi i jest w tym konsekwentna.czasem zatem musi poleżeć sobie w ataku buntu na ziemi i potupac bo my też twardzi staramy się być. Zimny chów i samodzielny...jakbym nas słyszała
hahahahah wariatki ! 8 rano a tu takie myśli hahahaha
ja równiez dołaczam do grona ślimako-fobii, na szczęście u mnie jeszcze ani jednego nie widziałam..pewnie się pojawią jak ogrod bedzie bardziej zarastał :/
serio, Natasza wiesz charakterek coś czuję będzie mieć o wiele ostrzejszy od starszej siostry (Tatiana 5 lat w grudniu)bo niuńczy non stop i jak nie dostaje tego co chce to ryk od razu :/ staram się być twarda bo my raczej zimny, mocno samodzielny chów stosujemy ale pracy napewno będzie wymagać więcej
Ania bardzo fajny pomysł na ścieżkę z tak nierówno ułożonych płyt, będzie super
myslę że dacie rade zrobić sami, nie ma co przepłacać fachowcom. my będziemy sami robić płyty w trawie i tez się trochę boje ale spróbować trzeba
ale slodka...
my mamy kotka od 4 dni ale niestety dzikus taki że jeszcze ani razy jej nie dotknelismy bo siedzi w dziurze i wychodzi tylko nocą na papu.
Nazwałam ją Dzidka - dzika Dzidka