ice dance poprostu mam ale dokupie morrowi variegata w takim razie
piwonii napewno tu nie bedzie
wiesz planujac ta rabate duzo czytam o zmianach w ogrodach, teraz na forum sporo metamorfoz, powrotów do przeszlosci i uswiadamiam sobie że zmiany mnie nie omina. w sumie jakby się zastanowić to ja lubię zmiany non stop latam z meblami tylko wolałabym ograniczyc te zmiany w których musi pomagac mi M bo juz sie ze mnie nabija ze pomaga mi z czymś 3 raz także drzew przesadzać bym nie chciała...
jak to ostatnio napisał Sebek on już zmienia z nudów
biała lawenda szkoda...a czemu szalwia nie biała? Justyna mi pisała ze brzydko przekwita ale jakbym ja szybko wtedy obcieła?
i widok na planowana rabate już z posadzoną świdośliwą, jeszcze dojdzie obrzeże i źwir w srodku. rodki będą przesadzone bo tu mają zbyt słonecznie
i druga strona, posadzone dwie świdośliwy. tutaj nas czeka wiecej pracy bo darń trzeba zdjąć i tez źwirem wysypać.
wiem..wygląda to dramatycznie :/
Aniu wcale to nie wygląda dramatycznie. Ot miejsce przed rewolucją
Jak zrobisz będzie super, podziwiam za koncepcję Ale w sumie ja też jak do głowy sobie coś wbiję, to nie ma przeproś
ja poprostu nie umiem pokazać na zdjęciach jak to wyglada i moze dlatego tak wiele osób mnie odwodzi od kwadratów..ale ja jak patrzę na żywo to one nie sa małe...ale posadzę zgodnie z tym asymetrycznym pomysłem (większe pola)to co mam narazie a z czasem bedziemy dumać dalej
Tak sobie mierzę i ... 1,50x1,5m to nie jest mało ... wg mnie akurat ... a jak do tego dojdzie kilka większych poletek to będzie super
Myślę tak jak Marzenka, zresztą już Ci to pisałam, sadź, obserwuj, podlglądaj u innych, rób zdjęcia obrazujące rabatę z kilku stron i ... rób ewentualne korekty
PS A w sumie zawsze możesz zrobić więcej "kostek danica" lub cisowych
Aniu fajnie będzie-ja mam te kwadraty na grabowej 1,2x1,2 i wcale nie wydają mi się małe.Pewnie, że perspektywa robi swoje,ale ja też tak mam, że jak sobie coś wbiję do głowy to nie ma innej opcji