Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Rojodziejowa na wygwizdowie wojuje z gliną

Rojodziejowa na wygwizdowie wojuje z gliną

iwka 11:54, 11 sie 2016

Rojodziejowa napisał(a)

Nie widziałam. Możesz zalinkować?
Zegar jest na ścianie obok

jak masz to odpada, ale znalazłam tu
Rojodziejowa 14:01, 11 sie 2016

kasia_w napisał(a)
Lustro w podłużnej, prostokątnej, ciemnej grafitowej ramie
grafika- akwaforta albo kilka nawet
obraz monochromatyczny albo....w czerwieniach
pusta stara rama
pas pomalowany czarną farbą tablicową na niej rysunki dzieci
drzewko oliwne w donicy

Kasia :* dzięki za podpowiedzi!

luster już mam trochę
pusta stara rama by się znalazła
pas pomalowany farbą tablicową będzie niedaleko, poza tym nie lubię dzielić ścian kolorami, zupełnie nie mam na to racjonalnego uzasadnienia, to zapewne jakieś moje odchylenie
drzewko mi zawetuje chłop
najbardziej zatem się przychylam więc do grafiki/obrazu
siakowa 08:56, 12 sie 2016

farba tablicowa...to kwestia efektu który chcesz osiągnąć...
siakowa 08:57, 12 sie 2016

Rojodziejowa napisał(a)

Kasia :* dzięki za podpowiedzi!

luster już mam trochę
pusta stara rama by się znalazła
pas pomalowany farbą tablicową będzie niedaleko, poza tym nie lubię dzielić ścian kolorami, zupełnie nie mam na to racjonalnego uzasadnienia, to zapewne jakieś moje odchylenie
drzewko mi zawetuje chłop
najbardziej zatem się przychylam więc do grafiki/obrazu

a może jakiś wielki druciany coś...takie wielkie druciana mapa..nie wiem czy wiesz o czym pisze

https://www.google.pl/search?q=druciana+mapa+%C5%9Bwiata&biw=1670&bih=812&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwi19_m5prvOAhVIWCwKHW-nCI8Q_AUIBigB

albo inna grafika..
Rojodziejowa 09:04, 12 sie 2016

siakowa napisał(a)

a może jakiś wielki druciany coś...takie wielkie druciana mapa..nie wiem czy wiesz o czym pisze

https://www.google.pl/search?q=druciana+mapa+%C5%9Bwiata&biw=1670&bih=812&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwi19_m5prvOAhVIWCwKHW-nCI8Q_AUIBigB

albo inna grafika..

wielki druciany coś byłby super tylko trzeba odpowiedniego cosia znależć bo mapa to chyba byłaby za duża na tą ścianę... Dzięki Siakowa

A z tą farbą, to chodzi mi o to, czy ta chropowatość nie będzie potem utrudniać, a nawet uniemożliwiać dokładnego zmycia, albo czy na takiej ścianie nie będzie źle wyglądać..
siakowa 09:09, 12 sie 2016

są takie druciaki niedźwiedzie np.

mam farbe tablicowa w kuchni na ścianie ale na gładziach. do ściany tablicowej na scianie używasz miękkiej kredy wiec do pisanai takie delikatne wypukłości nie powienny przeszkadzać a że farba robi taka jakby śliską warstwę na ścianie to ze zmyciem tez nie powinno być problemu...bo chropowatość tej ściany tynkowej jest raczej rzędu ziarenek piasku co?

bardziej bym się martwiłą o wchłanianie farby przez tynki.nie wiem czy nie trzeba będzie jakimś podkąłdm pomalować ale to zwykle na opakowaniu pize
anna_t 09:50, 12 sie 2016

siakowa napisał(a)

albo inna grafika..

świetne !
wrobelki 10:26, 12 sie 2016

Wielkie druciane coś super jak będę przerabiać pokój młodej to pomysł będzie jak znalazł
nawigatorka 11:18, 12 sie 2016

Ja u siebie będę robiła taki obraz, ale jesienia
http://art-madam.pl/obrazy/handmade-drewniany-obraz,88285,685
Gdanszczanka 11:45, 12 sie 2016

jak szukam inspiracji to często wchodzę na etsy.com
z reguły po wieczornym seansie na tej stronie mam więcej pomysłów niż potrzebowałam i znów problem