Renia na biało bo śś kwitnie na biało i serby które są wokół mają dość ciemną zieleń. poza tym na tyłach mam różankę i ognistą jak to ładnie nazwała Agata którą będę utrzymywać w kolorach od bordo po róż
tutaj sobie biel wymysliłam
liatry..kolejny fajny pomysł na który nie wpadłam..
Renia, Ani chodziło pewnie o kulki które już ma z tujek danica.
Tujki ma wzdłuż podjazdu i za nimi miałby być ss, Ania szuka towarzystwa dla nich. A może wystarczy ss posadzić, dać im skarpetki z biało zielonej trawy i tą sama trawą podsadzić kulki tujek? Prosto i może wystarczy, potem można zmieniać do woli. Można też dosadzać kulki i bukszpanowe i trzmielinowe i cisowe, całe pole kulek można wykulkować Najlepiej prosto i stopniowo bo można się ugotować przy tej pogodzie.
Anka nie obrażaj się i nie fochuj. Ja też mam zagwostkę u siebie i dumam wciąż nad nią. Ale daje sobie czas do wiosny, choć cisy to bym zamówiła jesienią
Poza tym że trzeba uczyć wychodzić częściej na początku itd., zaraz po wyjściu z domu na ogród/wypuszczeniu z kojca najpierw wyjście poza ogród bo zawsze opuszczenie przez psa miejsca zamieszkania jest sygnałem do siusiu Mój teść ma hodowle owczarków, pomagaliśmy mu przy tych psach a jest ich trochę i powiem Ci że łatwość nauczenia psa higieny mam wrażenie jest tez dziedziczne. Są takie charaktery jak mój samiec jego mama i jego babcia że musi im coś dolegać żeby zrobić w kojcu czy na ogrodzie..a sa takie przy których staniesz na głowie, wyjdziesz na 1,5 godzinny spacer wróci i załatwi się w ogrodzie ( moja suczka)ale ona młoda i głoopia
Reniu, masz taki ładny ogród, chciałaś inspirować się nasadzeniami CHFS, czemu teraz pomysł na minimalizm?
Rozumiem, ze przechodzisz teraz miłość do traw?
No to ja bym wzięła te za 40zł. Chociaż nie ... ja to bym się jeszcze targowała przy takiej ilości spoko 5 zl powinni opuścić
No i ciekawe w jakim sa stanie?
No dobra zniknęłaś ... więc jeśli musi byc na biało to między kulki (około 5-7 sztuk przy jednej ŚŚ) dałabym białe liatry ok 7-8szt (przy 1drzewie) pomiędzy lawendę ze 3-4szt, moze dorzucilabym jeszcze z tyłu tych dwóch jakąś bialą jeżówkę 2szt + kilka carexów jasnych może Everest
Głowa do góry
No i pierwszy pin to Twoja baza Pięknie Czy wobec tego chcesz przesadzić kulki z przodu pod ŚŚ?
Doradzę dalej tylko odpowiedz mi najpierw na pytanie czemu biała rabata?