Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z pergolą

Ogród z pergolą

Rojodziejowa 10:45, 28 lip 2016

anna_t napisał(a)
To teraz jeszcze raz mogę opowiedziec o moich watpliwościach bo już widzicie jak to mniej więcej wygląda
prawy front

projekt Iwonki

Cytuje, żeby mieć pod nosem
anna_t 10:45, 28 lip 2016

Rojodziejowa napisał(a)

No i gdzie się gaduła podziała?
Ania a może pościągaj trochę z tego ogrodu z kwadratami, który Ci się spodobał?

A robiłaś gdzieś fotkę tego miejsca gdzie mają być te kwadraty? Strzeliłabyś? To byśmy porysowały

zdołowałam się ale się podniosę...tera zmuszę M pomóc chwasty z kostki wyrywać :/ będę wieczorem po 19
zrobię fotke
anna_t 10:46, 28 lip 2016

Rojodziejowa napisał(a)

Cytuje, żeby mieć pod nosem

lepiej to
anna_t 10:48, 28 lip 2016

AgataP napisał(a)
Kurna ja muszę być czegoś na 90% pewna inaczej nie ruszam, szkoda potem pracy

ja też tak Agata mam ale ty już masz ogród a ja tu siedzę i nic nie mam
nie chce wszystkiego przed chrzcinami zrobić ale chce mieć plan żeby wiedziec co kupować gdy mi się w szkółce trafi...
Rojodziejowa 10:50, 28 lip 2016

Ania to jak już bedziesz pieścić kosteczke, to zrób taką fotę, żeby było to miejsce, które już masz zaplanowane i to z tą białą przyszłą rabatą. Taki szeroki kadr jak tu wszyscy lubią
anna_t 10:51, 28 lip 2016

ren133 napisał(a)
No dobra zniknęłaś ... więc jeśli musi byc na biało to między kulki (około 5-7 sztuk przy jednej ŚŚ) dałabym białe liatry ok 7-8szt (przy 1drzewie) pomiędzy lawendę ze 3-4szt, moze dorzucilabym jeszcze z tyłu tych dwóch jakąś bialą jeżówkę 2szt + kilka carexów jasnych może Everest
Głowa do góry

PS ale, że tak się dałaś eMowi z tą darnią?

Renia na biało bo śś kwitnie na biało i serby które są wokół mają dość ciemną zieleń. poza tym na tyłach mam różankę i ognistą jak to ładnie nazwała Agata którą będę utrzymywać w kolorach od bordo po róż
tutaj sobie biel wymysliłam
liatry..kolejny fajny pomysł na który nie wpadłam..
AgataP 11:24, 28 lip 2016

anna_t napisał(a)

ja też tak Agata mam ale ty już masz ogród a ja tu siedzę i nic nie mam
nie chce wszystkiego przed chrzcinami zrobić ale chce mieć plan żeby wiedziec co kupować gdy mi się w szkółce trafi...

A ja czasami Wam zazdroszczę "białej karty" bo możecie spokojnie zaplanować nasadzenia. A ja muszę się wpasować w to co mam.
Liatra świetna jest, ja uwielbiam fioletową. Białej na żywo nie oglądałam
Filemon24 11:26, 28 lip 2016

a nie wystarczyło by ci tam tylko kilka gatunków? białe rozchodniki i dwa trzy rodzaje białych jeżówek np milkshake, alba, whaite double delight i gdzie nie gdzie białe liatry i białe czosnki?
Aniu ty za bardzo się denerwujesz tym ogrodem Ciężko laikowi wymyślić od razu zajebistą kompozycje że klękajcie narody często potrzeba czasu i niestety sporo przesadzania
AgataP 12:23, 28 lip 2016

Filemon24 napisał(a)
a nie wystarczyło by ci tam tylko kilka gatunków? białe rozchodniki i dwa trzy rodzaje białych jeżówek np milkshake, alba, whaite double delight i gdzie nie gdzie białe liatry i białe czosnki?
Aniu ty za bardzo się denerwujesz tym ogrodem Ciężko laikowi wymyślić od razu zajebistą kompozycje że klękajcie narody często potrzeba czasu i niestety sporo przesadzania

Oj Filemon ma rację, ja to już wędrówki ludów z roślinami przeszłam
lindsay80 12:31, 28 lip 2016

Filemon24 napisał(a)

to jest fajny pomysł - też bym była za kilkoma gatunkami.

Ania łap dystans, nie ma co się ogrodem spinać