Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "ana_art"

Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 22:56, 26 kwi 2014

Do góry
Zielona napisał(a)
wiem wiem... ale przyznaj, że lepszego miejsca uciekający zasięg nie mógł Ci wybrać
oczywiście
Ogród nie tylko bukszpanowy - część II 22:44, 26 kwi 2014

Do góry
niesamowite są te biało-zielone tulipany i zakupy....
Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ... 22:29, 26 kwi 2014

Do góry
Iza bo czasami tak się zdarza, że z pomarańczowych robią się biskupie, a z różowych czerwone co ciekawsze nigdy tak mi się nie zrobiło z cebulami kupionymi w L czy B...
Opuchlaki 22:23, 26 kwi 2014

Do góry
Gardenarium napisał(a)
My codziennie zbieramy dorosłe.
a wiesz, że to okropna wiadomość...
Opuchlaki 22:21, 26 kwi 2014

Do góry
Kasiek napisał(a)

Wiesz ze te cholery rozlaza sie po calym ogrodzie....
to było pytanie retoryczne robilam oprysk 1,5 godziny przy latarce i wszystkich światłach..
Rododendronowy ogród II. 22:21, 26 kwi 2014

Do góry
ana_art napisał(a)
Bożenko nie stresuj się datą
tak sobie oglądam te ścianę zieleni i powiem, że uwielbiam ten moment, taki magiczny gdy z dnia na dzień robi się nagle zielono, a zieleń jest taka świeża i soczysta

Dobrze ze mi tak piszecie bo stresa już złapałam, trudno przewidziec a chodzi o taka datę by jeszcze kwitły wczesniejsze i juz zakwitły późniejsze, trudno ten moment uchwycic.
Rododendronowy ogród II. 22:19, 26 kwi 2014

Do góry
ana_art napisał(a)

Kochana, obawiam się (i dobrze) że mało kto może pobić Wasz ogród i nie łódź się że ludzie zapomną...

Maja pokazuje same ładne ogrody , każdy ciekawy i każdy żyje w pamięci ludzi przez tydzień. To wystarczy bo wiele pieknych czeka na swój program . A Twój to nie?????????????????????????????????
Rododendronowy ogród II. 22:18, 26 kwi 2014

Do góry
Bożenko nie stresuj się datą
tak sobie oglądam te ścianę zieleni i powiem, że uwielbiam ten moment, taki magiczny gdy z dnia na dzień robi się nagle zielono, a zieleń jest taka świeża i soczysta
Rododendronowy ogród II. 22:09, 26 kwi 2014

Do góry
Bogdzia napisał(a)

Kasiu jednak obejrzałas? Mówiłas że nie dasz rady.Od jutra juz nowy ogród też Bozeny , wszyscy będą już oglądac tamten , wiec Tobie i Wszystkim którzy tu opisali miłe , sympatyczne słowa dziekuje za przychylnośc . Doceniam kazdy miły gest i każde mile slowo a w tym tygodniu ich nie brakowało i życzę Wam spełnienia Waszych ogrodowych marzeń w 100% .Buziaczki dla Wszystkich.

Kochana, obawiam się (i dobrze) że mało kto może pobić Wasz ogród i nie łódź się że ludzie zapomną...
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 22:02, 26 kwi 2014

Do góry
Zielona napisał(a)

A ja patrzyłam przez moje okno i myślałam: za rok też będę miała takie widoki

ale wiesz, że ja nie miałam wyjścia i musiałam tam stać
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 22:01, 26 kwi 2014

Do góry
ana_art napisał(a)

pogroź jej palcem, moje kwitną co roku a nawet zdarzyło im się kwitnąć podwójnie. Przy brzozach mam inną odmianę i tylko część kwitnie bo ją przymroziło którejś nocy...

To może moje też jakieś wrażliwe ...
Jutro idę z nimi pogadać...na ostro
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 22:00, 26 kwi 2014

Do góry
Kondzio napisał(a)
Piekna masz wiosnę zmotywowalas mnie zeby na jesień posadzić więcej cebulowych hi hi hi

Mogę z czystym sumieniem powiedzieć zgadzam się z Tobą, cieszą mnie niesamowicie te kolory.
Jeśli te zdjęcia zmotywują kogoś do sadzenia jesiennego a potem będą wiosną uszczęśliwiać to cieszę się podwójnie
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 21:58, 26 kwi 2014

Do góry
Konstancja30 napisał(a)
haaaaaaaa ... tak sobie dziś pomyslałam w przyszłym roku fuzja bergenii i tulipków a tu proszę ... już to wymysliłaś ... i juz widzę, ze bosssko to wygląda ..

no widzisz... czekam jeszcze aż zakwitną tam angele, do uzupełnienia kompozycji
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 21:56, 26 kwi 2014

Do góry
Juzia_G napisał(a)
Ana a ta kapusta to kwitnie co roku? Bo ja mam trzy i ani jedna nic nie puściła

pogroź jej palcem, moje kwitną co roku a nawet zdarzyło im się kwitnąć podwójnie. Przy brzozach mam inną odmianę i tylko część kwitnie bo ją przymroziło którejś nocy...
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 21:54, 26 kwi 2014

Do góry
Jag_58 napisał(a)

Ana połączenie bergenii z tulipanami o tym kolorze do skopiowania ślicznie!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tak, bardzo fajnie to wygląda, tam są jeszcze bladoróżowe angele no i czarne szachownice perskie tylko że bez kwiatów.
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 21:51, 26 kwi 2014

Do góry
Luki napisał(a)
Co tu dużo mówić, ilości cebulowych w kwitnieniu to istna bajka. No i kapusta cudnie zakwitła

bergenie z tej strony domu nie ucierpiały podczas osttnich przymrozków, gorzej wyglądają te pod brzozami...
Masz rację ilość robi efekt
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 21:50, 26 kwi 2014

Do góry
ana_art napisał(a)
też tak mam nie wiem które są najciekawsze, może dlatego jest ich taka różnorodność Dzisiaj rozmawiałam sobie z Martą i patrzyłam przez okno i zachwycałam się pomarańczowymi pełnymi,a za chwilę patrzyłam na te różowe pełne z drugiej strony domu i myślałam to samo

A ja patrzyłam przez moje okno i myślałam: za rok też będę miała takie widoki
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 21:48, 26 kwi 2014

Do góry
Tess napisał(a)
Cudnie skomponowałaś kolory.
No, ale ty masz arystyczne uzdolnienia, to jakże mogłoby być inaczej?

prawda????

niech żyje skromność
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 21:47, 26 kwi 2014

Do góry
admete napisał(a)
Cześć Ana
Nie wiem czy już dawno temu nie witałam u Ciebie .
Teraz jestem dopiero co po obejrzeniu Twojej wizytówki i brak mi słów żeby opisać mój zachwyt.
Tysiąca stron nie dam rady przejrzeć , a bardzo bym chciała, ale ten sezon obejrzę dokładnie
Ilość cebulowych jest zachwycająca wiosną!!!!!!!!!
Twój ogród tak cudnie się zmienia o każdej porze roku .
Wszystko jest tak dopracowane i tak cudnie się łaczy!!!!
Oj będę jutro chyba cały dzień studiować zdjęcia z Twojej wizytówki hahahahaha.

Pozdrawiam serdecznie Aga

Ps Ana takie małe pytanko mi się nasunęło, a pro po tulipanów/ cebulowych
Jak to jest z nimi u Ciebie w kolejnych sezonach? Wyrasta ich tyle samo? czy mniej?.
Bo ja po moich widzę że ten rok jest dużo gorszy
Ja póki co u siebie sadziłam w koszykach (głupia robota ), ale za rok jak już będę miała zrobione rabaty to będę szła już w ilości hurtowe prosto do ziemi - Twoje zdjęcia jeszcze bardziej mnie do tego pprzekonują .

kochana miło mi
co o tulipanów nie wykopywałam póki co, z tego co widzę jednym tulipanom to nie przeszkadza inne kwitną gorzej... zapewne lepiej by kwitły gdyby się je wykopało, ale jest to dość czasochłonne...
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 21:39, 26 kwi 2014

Do góry
Margarete napisał(a)
Nie wiem na ktore u ciebie zagłosować jako na najpiekniejsze bo wszystkie cudne.....te liliokształtne w kolorze kremowym takie dostojne, te zółte i pomarańczowe pełne o owalnych płatkach takie milusie, sama sie na ich widok usmiecham, te bordowe obok brzóz piekne i kontrastujące a zestawienie wydawałoby sie niemożliwe do zaakceptowania tych fioletowych z pomarańczowymi bardzo udane.............i teraz sama nie wiem.....musze wrócić i obejrzeć jeszcze raz.......i jeszcze raz..........i jeszcze.........
też tak mam nie wiem które są najciekawsze, może dlatego jest ich taka różnorodność Dzisiaj rozmawiałam sobie z Martą i patrzyłam przez okno i zachwycałam się pomarańczowymi pełnymi,a za chwilę patrzyłam na te różowe pełne z drugiej strony domu i myślałam to samo
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies