Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodnik Mimo Woli cd

Ogrodnik Mimo Woli cd

Konstancja30 00:02, 27 kwi 2014

Mala_Mi napisał(a)
Ania MOnte - ja też mała
Mirella - ja po tygodniu na forum.. zgodziłam się zrobić spotkanie ogrodowiska u siebie A Ty już jesteś 3 miesiące

po moim tygodniu na forum Anek zdecydował przywieźć mi naparstnice ... bo zamarzyłam ... i tak poznałam super babkę i jej rodzinę ... pozdrawiam ...
ana_art 00:06, 27 kwi 2014

Konstancja30 napisał(a)
lecę do Gierczusi ... na seks
no proszę... przeczytała seks i poleciała
ana_art 00:06, 27 kwi 2014

Konstancja30 napisał(a)
lecę do Gierczusi ... na seks
no proszę... przeczytała seks i poleciała
Mirella 00:10, 27 kwi 2014

Nie wiem co powiedzieć, może to że walczę z moją nieśmiałością, powoli małymi kroczkami, dzięki Wam.
malgorzata_s... 00:12, 27 kwi 2014

Ło matko Ania u ciebie pół dnia nie być, to potem nadrobić mission impossible Cudności fotki, choć tyle dałam radę Z Gierczusią dzisiaj się widziałam i chyba o seksie nic nie gadałyśmy choć pewności nie mam bo o gołych tyłkach było. Nie no pamiętam już o seksie tyż jednak było Buziam
agatanowa 00:16, 27 kwi 2014

Mala_Mi napisał(a)

Agata - na pergoli rośnie też milin potffór i aktinidia, która jak stwierdził M.. powojnik zdominował

Konstancja... - dużo nie potrzebuje, ale w ziemi na pewno nabierze wigoru i rozmiaru.. chyba o seks zahaczyło... ale wróciłam z wątku od Gierczusi.. wiec skojarzenia muszę mieć

oo, to milim pewnie i tak wkrótce wszystko zdominuje, konstrukcje zakryje ( tzn, sądzac po tym, który u rodziców jest)
Margarete 01:11, 27 kwi 2014

Mala_Mi napisał(a)

Piękne te tulipany, nawet M stwierdził dlaczego nie posadziłam jednakowych na całej długości rabaty... i do koszenia zawołał bym je troch przechyliła aby nie uszkodzić ... dają po oczach.... i chyba tak zrobię za rok... będzie cały rząd..... bo są po prostu odjazdowe.. z daleka sie rzucają w oczy..

Z|aległości nadrabiam, wolno mi idzie, jest już późno.......ale obok tej foty nie mogłam przejśc obojętnie......ależ tu jest energia.........już wiem skąd nasza Mała-Mi ją czerpie, gdzie ładuje akumulatory........
Margarete 01:41, 27 kwi 2014

Uff...........ale sie czuję skatowana i zbombardowana tymi widokami z twojego ogrodu
Czytając i oglądając nasuwają mi sie komentarze ale teraz wyszedłby z tego post na trzy strony.... powiem wiec krótko - jest cudnie !!!
Aniu jakie efekty tych twoich ruchów wojsk z flanki na flanke widać...super jest teraz ! Ale ile to roboty..............moge sobie tylko wyobrazić.........
A zdjęcia z dachu zamieszczasz juz kolejny raz co pozwala sie zorientowac co gdzie u ciebie.....mam nadzieje że w tym sezonie uda mi sie osobiście to sprawdzic i odbyc ( razem z Bogdzią) zaległą wizytę, bardzo bym chciała
Miłej niedzieli !
paulina_wero... 06:49, 27 kwi 2014

Siedzę wczesną porą i podziwiam niestety od początku sie nie da więc podziwaim od tylu przynajmniej ten rok będę miała na bieżąco. Imponujace oczko wodne, wspaniale kolorki kwitnacych po prostu piękna wiosna do Ciebie zagościła. Pozdrawia i słoneczko zostawiam na niedziele.
bacowa 07:26, 27 kwi 2014

Aniu na jakim stanowisku rosną u Ciebie brunery , cały dzień cieniu ?
pozdrawiam
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies