Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodnik Mimo Woli cd

Ogrodnik Mimo Woli cd

monteverde 23:07, 26 kwi 2014

Mala_Mi napisał(a)

Ja zrobiłam foto, bo te krople na orlikach mnie zaintrygowały... i przerwa należy sie nawet chińczykom

Dzięki temu miałam czas nacieszyć oko tym co kwitnie... bo jaki sens robić i nawet tym sie nie pocieszyć? Łażąc z aparatem zobaczyłam, że mi kwitną już irysy pumila W otoczeniu kocimiętki ładny widok

Kwitną krótko.. trzeba mieć czas je podziwiać

I miniaturki o wielkości paznokcia

zawsze powtarzam, że co małe to piękne ślicznoty
ana_art 23:11, 26 kwi 2014

Mala_Mi napisał(a)

Twój żagwin jest najlepszy na forum.... mój to ubogi krewny.... ale na linii widokowej nie ma zgrzytu kolorystycznego Sukces

dzisiaj na forum jest masakra...siedzę od 21 i czytam p
To zestawienie jest niesamowite
Mirella 23:19, 26 kwi 2014

Spotkanie w Realu, było by cudnie, ale gdzie mi do Braci Ogrodowiskowej, jestem od paru chwil z Wami.
agatanowa 23:29, 26 kwi 2014

Mala_Mi napisał(a)

Agata mi za dużo sie podoba.. i w tym problem..

...

e tam, gorzej jest w zyciu tym, którym nic się nie podoba

tylko się cieszyć z takiego stanu rzeczy
Konstancja30 23:30, 26 kwi 2014

Mala_Mi napisał(a)

Łobuzy dla ciebie som

I dzwonek Poszarskiego... patrz jak łądnie wygląda nawet jak nie kwitnie.. i jaka piramidę zrobił .. irokez jak sie patrzy Z 30 cm urósł do góry i ponad pół metra w dół..

no to ten mój się obraził na doniczkę bo takiej dorodności nie reprezentuje ... dałam plamę ... może w ziemi będzie uprzejmy tak zaszaleć ...
paniprzyroda 23:33, 26 kwi 2014

Aniu, siedzę i czytam, czytam i pasę oczy widokiem niebieskości Błękitno-lawendowy irys jest przepiękny, miniaturki również, zachwycił mnie ogród w takiej wiosennej szacie. Wysiłek i trud potężny, efekt znakomity. Byłoby pięknie ten ogród obejrzeć jeżeli nie w realu to chociaż w Mai, tak jak Bogdzi W realu - daleko... pozostaje Maja...
agatanowa 23:37, 26 kwi 2014

Mala_Mi napisał(a)
.. a całość wychodzi na fotach mikro, a nieczytelność makro

To moje dwa powojniki... ponad 3 metrowa pergolę przywłaszczyły jak swoją.. ico????? Wcale nei widać, że to ładnie kwitnie

ale pergola imponujaca, ciekawy rozkrok, wisterię kilkudziesięcioletnią mogłaby utrzymać, jakieś róże bardzo żywotne, co tam dla niej takie bylineczki, powojniki rachityczne, delikatne
Mala_Mi 23:46, 26 kwi 2014

Ania MOnte - ja też mała

Aneta - ja ze swego wątku wyleźć nie mogę.. a na innych ledwo kilka zaliczyłam... to wiosna.. i teraz jest chociaż co oglądać....

Mirella - ja po tygodniu na forum.. zgodziłam się zrobić spotkanie ogrodowiska u siebie A Ty już jesteś 3 miesiące

Agata - na pergoli rośnie też milin potffór i aktinidia, która jak stwierdził M.. powojnik zdominował

Konstancja... - dużo nie potrzebuje, ale w ziemi na pewno nabierze wigoru i rozmiaru.. chyba o seks zahaczyło... ale wróciłam z wątku od Gierczusi.. wiec skojarzenia muszę mieć

Mariola - nie jest daleko.... zapraszam Najlepiej z Bogdzią... autobus z Łodzi kursuje ... odbiorę z dworca

I idę spać... sorki do Was jutro zajrzę.. bo jestem ciekawa świata i Waszych ogrodów... i ciągle ubolewam, że doba za krótka, a ogród za mały.. oczywiście na chciejstwa, bo do roboty za duży
Konstancja30 23:56, 26 kwi 2014

lecę do Gierczusi ... na seks
Mirella 23:59, 26 kwi 2014

Jesteś kochana, moje drugie imię to nieśmiałość