Jest piękna to magnolia Alexandrina kupiłam w zeszłym roku ale jeszcze nie kwitnie może w przyszłym
Za to żółta pąków dużo, ale nie kwapi się do rozkwitu jeszcze nie je pora widocznie. U mnie były przymrozki nawet wiśnia nie wygląda tak pięknie jak w tym. Ma dużo liści i kwiaty kwitną i obraz kwiatów nie widoczny.
Miluś też tak miałam z rododendronem. Wszystko ładnie i oklapl. Jeżeli pies to powinnaś jeszcze teraz odsłonić korę i przemyć go bo pewnie te soki dalej w ziemi są i korzenie pobierają również korę zmienić.
Podłej go Previcurem lub mildeksem opryskaj.
Mój rodek odzywa twój ma ładne zielone łąki kwiatowe to nie jest tak źle tylko trzeba wypłukać siki.
U mnie trochę mróz krzewy dotknął widzę że i wiśnia trochę nie tak kwitnie jak zawsze. Po tygodniu nic mi nie urosło widząc zieleń u ciebie w kompleksy wpadam.
Madziu pięknie masz i te góry na horyzoncie przepięknie . Cudowne miejsce.
Masz dużo tulipanów posadzonych. Skarpa pod domem widać że już swoim życiem żyje nic nie dodawaj.
Ja uważam, że mój skalnik najładniejszy wiosna jak gdzie nie gdzie rośliny kwitną a górują kamienie jak są zasłonięte to nie dobrze.
Małgosiu można w kompleksy wpaść. Tak czysciutko, wygrabione, rośliny rosną aż się serce raduje. Dekoracje zrobione u mnie jeszcze nie świątecznie teraz stoję w kolejce za pieczywem i pisze. Jak przyjdę to się wezmę
Napiszę tak "przygadał kocioł garnkowi". Aniu masz tak piękny ogród ze głowa mnie rozbolała. Główne skrzypce w tym ogrodzie to hosty nie zliczona ilość co jedna to piękniejsza.
Szczerze mówiąc nie lubiłam host. W zeszłym roku trzeba było uporządkować zakątek pod sosnami i Irenka doradziła mi kupić hosty zielono białe nazwa mi umknęła. Tak się rozochocilam, że nakupilam ich sporo w tym roku powinny już być ładne. Patrząc na twoje piękności jeszcze dokupie bo są piękne.
Kopytnik u ciebie też ciekawy zaraz poczytam coś o nim może bym kupiła jako zadarniające.
Aniu pięknie ty masz hosty ja mam trawy. Chodziłam dzisiaj po działce i planowałam nowa rabatę z trawami. A host dokupie.