Elu widoczki pokazujesz piękne Ten zakątek z drzewami i funkiami też mnie zauroczył.U mnie nie padało tylko w sobotę i niedzielę. Wymarzona pogoda na wesele byłaOd wczoraj ulewy na nowo ale nie narzekam bo nie wypada
Dodany 15:21, 29 maj 2019
Figus witam.
Oj narozrabiala i to mocno. Magnolia nie wiem czy się pozbierać. Bez polibin 3 krzaki też obmarzly a taki piękny tyle kwiatów teraz wszystko zbrazowialo w środku krzaka kwitną.
Niektóre azalie też mniej kwitną paczki podmarzly.
Dobrze, że wpadłaś zobaczyc. Będę wieczorem u ciebie jadę teraz miejskim autobusem.
A mnie u mnie nie ma bo i po co. Ucze sie tu u Ciebie i innych ludzi tego o roslinach. A i jak chce popisac z kims to wole tu przyjsc bo inni to roznie bywa. No i do Bawarki tez lubie. I to tak wystarcza jakos teraz.
Mam takowe i to rzeczywiście z tych ciemnych, moje kupowałam, jako Chocolate. One są bardzo wymagające, trzeba trafić ze stanowiskiem, u mnie już 5 miejscówka i w końcu im dobrze, tylko suka sobie na nich lezy. Kwitną pięknie i kwiaty cudownie pachną, bo u zielonych pluskawic- kwiat śmierdzi, za to są bezproblemowe i rosną wszędzie, mam obie odmiany.