Nie byłabym sobą, gdybym nie poszperała jeszcze jeśli chodzi o materiał na podjazd...
Gość, który nam robił posadzkę betonową w wiacie robi tez betonowe podjazdy i nie tylko...
Wygląda to całkiem fajnie...
Basiu przyglądam się tym fotka szczególnie 2 za płotem czy przed płotem ogród córki a może obydwa. Na horyzoncie to twoje zabudowania gospodarczeb(byłe czy jeszcze Twoje). Piękny płaski teren. Teraz tam jest pewnie ładnie.
Ogród córki to twoja ręka czy wspólna?
Ławeczka taka solidna nic ja nie ruszy.
Jak tam wnuk z Olsztyna.
Miałam wszystkich na działce przez 2 dni dzisiaj trochę odetchne. Mały chodzi do żłobka od miesiąca i co jakiś czas coś do domu przywlecze. Tydzień temu eM do nianczył. Teraz mamy w domu jednodniowke. gorączka, wymioty, biegunka. Wczoraj wnusia była chora.
Tylko ja się trzymam.
Nie wiem czy w Wawie są łączki nie jeżdżę do centrum. Na osiedlach na pewno. Czy byłaś w ogrodziena dachu Biblioteki Uniwersyteckiej nad Wisłą, jeżeli nie to powiedz córce aby cię tam zaprowadziła.
Z Mają się nie wyrabiam od jakiegoś czasu jest pobudzona i już nie daje rady. Idę zaraz popielic może ukoje nerwy.
Oj Basi nie ma lekko.
szukaj koniecznie, ona ma takie piekne pelne kwiaty, u mnie jeszcze nie za duzo tych kwiatow ale rosnie wiec bedzie coraz wieej.
Na pewno kupie kolejne lilaki
a dzis bylam w szkolce, wpawdzie drzew i krzewow ale bylin mieli dosc duzy wybor. Ceny calkiem fajne wiec odkupilam im dwa kartony