Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Od domowniczki do ogrodniczki ;-)

Od domowniczki do ogrodniczki ;-)

Agania 21:31, 12 sie 2021

Elewacja będzie czad
eVka 21:32, 12 sie 2021

mrokasia napisał(a)
Efffcia, tylko weź pod uwagę, że szałwie i stipy to raczej sucho lubią a krwawnice i humelo wręcz odwrotnie...

Właśnie! Masz rację, muszę osobne je posadzić, napisałam to i dopiero zajarzyłam że nie bardzo.
Muszę w dwóch różnych miejscówkach je umieścić.
eVka 21:33, 12 sie 2021

Agania napisał(a)
Elewacja będzie czad

Oby oby!!!
anuska2507 21:41, 12 sie 2021

effka napisał(a)

Aniu, było mi bardzo miło Cię gościć. Pogadałyśmy, pokopałyśmy, napiłyśmy się kawy i objadłyśmy łakociami. Mam nadzieję że stipy I jeżówki będą Ci superowo rosnąć.
Jesteś mega pozytywną babką!!! Pamiętaj, że się z Kasią wprosimy do Twojego ogrodu

Wzajemnie! Haha na to liczę, że się wprosicie

Z wrażenia nad ogrodem nie przyjrzałam się dokładnie jak gęsto rosną dorosłe jeżówki. Najwyżej u siebie posadzę za gęsto, bo tyle tych siewek
eVka 21:46, 12 sie 2021

anuska2507 napisał(a)

Wzajemnie! Haha na to liczę, że się wprosicie

Z wrażenia nad ogrodem nie przyjrzałam się dokładnie jak gęsto rosną dorosłe jeżówki. Najwyżej u siebie posadzę za gęsto, bo tyle tych siewek

Wiesz co, myślę, że możesz je dosyć gęsto posadzić ona ładnie w grupie wyglądają.

Oj, wprosimy się na kawkę na pewno! Mamy bardzo blisko do siebie
eVka 21:48, 12 sie 2021

Słuchajcie, a tu ten ząb na klona też obsadzić hakone, czy tak zostawić? Macie jakiś pomysł, bo ja nic nie mogę wykombinować.

Basieksp 21:53, 12 sie 2021

Ja bym obsadziła, czymś niskim
SlonecznyOgrod 22:01, 12 sie 2021

6 km w jedną stronę do pracy rowerkiem to już coś, wcale nie tak mało

Ewka ja bym te ząbki klonowe wyrównała w ciągłość, ale pomyśl sobie pokombinuj, jak nie teraz to zawsze będzie można to zrobić
Ja widziałabym podświetlenie pod tymi klonami, tam gdzie Chyńczyki, nie musisz zaraz robić rewolucji może jakieś reflektorki solarne

Johanka77 22:48, 12 sie 2021

effka napisał(a)
Tu są takie śmieszne zęby w trawniku na dwa klony. Chyba pociągnę tą rabatę po całości, obsadzę stipami, krwawnicami od przodu, które ostatnio Kasią-Oliwką kupiłam i czyścami Humello i szałwiami od Danusi, w środku rabaty. Kulki buskowe do wywalenia, wyglądają okropnie, nie ma sensu ich trzymać.

No pociągnij do równego
Johanka77 22:50, 12 sie 2021

effka napisał(a)
Słuchajcie, a tu ten ząb na klona też obsadzić hakone, czy tak zostawić? Macie jakiś pomysł, bo ja nic nie mogę wykombinować.

A nie możesz wyrównać aż do hakone i posadzić na całości albo hakone, albo na nowej części tego red barona?
Pod klonem byłby super!