Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Luki"

Ogrodowa przygoda Łukasza :) 22:49, 02 maj 2014

Do góry
Luki, ja czekam na fotki z rewolucji, bo one u Ciebie zawsze takie fajne są .
Ogród cioci 22:41, 02 maj 2014

Do góry
Luki napisał(a)
Gosiu ogród prezentuje się cudownie, tyle kolorów, ilośc tulipanaów robi ogromne wrażenie.
Hmm nie za dużo macie tam tych szkółek może coś odstąpić by wypadało, koniecznie musze odwiedzić.

Kozy to sąsiednia miejscowość Pisarzowic to możesz podjechać
Ogród cioci 22:39, 02 maj 2014

Do góry
Gosiu ogród prezentuje się cudownie, tyle kolorów, ilośc tulipanaów robi ogromne wrażenie.
Hmm nie za dużo macie tam tych szkółek może coś odstąpić by wypadało, koniecznie musze odwiedzić.
Kondziowy ogrod cz II 22:37, 02 maj 2014

Do góry
Luki napisał(a)
No nie wypada mi pochwalić kurnika bardzo ładnie wyszedł. Ja z kurkami nie mam dobrych wspomnień, taka trauma z dzieciństwa, więc już niegdy ich nie chce widzieć u siebie na podwórku no ale jajecznica z takich swojskich jajek to nie to co sklepowe
zgadza sie a ile nawozu hi hi hi
Kwiatowy ogródek Monteverde 22:32, 02 maj 2014

Do góry
Luki napisał(a)
Fajne spotkanie ojj jak mnie przydałyby się takie dobrze zaopatrzone targi
Widze, że żółtemu miniaturowemu Rh zmroziło pąki, mam takiego samego i nie zakwitnie nawet 1 kwiatkiem też zmroziło.. i znów rok czekania.

Tak polizało większość kwiatków Princess Ann, ale kilka jednak zakwita tagi fajna rzecz, zawsze można coś ciekawego znaleźć
Przyjazny ogród 22:31, 02 maj 2014

Do góry
Irysy powalają na kolana, cudowny widok. Zurawki oczywiście również świetne
Ogród niby nowoczesny ale... 22:30, 02 maj 2014

Do góry
No no... na widok gabionów szczena mi opadła. Robi wrażenie
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 22:24, 02 maj 2014

Do góry
A rabata przed domem nadal owiana tajemnicą
Zdjęcia cebulowych codziennie wrzucaj, nikt nie będzie protestował. Pergolo-gratownik bardzo mi sie podoba
Kwiatowy ogródek Monteverde 22:18, 02 maj 2014

Do góry
Fajne spotkanie ojj jak mnie przydałyby się takie dobrze zaopatrzone targi
Widze, że żółtemu miniaturowemu Rh zmroziło pąki, mam takiego samego i nie zakwitnie nawet 1 kwiatkiem też zmroziło.. i znów rok czekania.
Kondziowy ogrod cz II 22:13, 02 maj 2014

Do góry
No nie wypada mi pochwalić kurnika bardzo ładnie wyszedł. Ja z kurkami nie mam dobrych wspomnień, taka trauma z dzieciństwa, więc już niegdy ich nie chce widzieć u siebie na podwórku no ale jajecznica z takich swojskich jajek to nie to co sklepowe
Jurajski Ogród 21:32, 02 maj 2014

Do góry
No i jak tu się nie zachwycać tak pięknym ogrodem. Pisałem to już kilka razy, ale wykorzystanie kamienia u Ciebie w ogrodzie to mistrzostwo.
Ogrodoterapia czyli uspokojenie wśród tylu spraw :) 21:24, 02 maj 2014

Do góry
Tak jakoś nie zwrcałem uwagi na brunery, a chyba jednak warto bo kwitną w dobrym terminie
Wiem tylko tyle, że brunery są kłopotliwe gdy zimą mają za makro, ale nie wiem czy nie tyczy się to bardzo wyszukanych odmian
Zielono mi - czyli zielone płuca czarnego Śląska 21:04, 02 maj 2014

Do góry
Ja tu myślałem, że twój zbiornik wodny to taki mały stawik, a to wielki staw widać dopiero w porównaniu do Ciebie myjącej kamyczki. Ogród cudownie się przezentuje, ciekaw jestem zagadki bo nie mam pojęcia co powstanie, może jakaś pergola.. altana?
Ja ładnie poprosze o jakieś ciekawe namiary na szkółki, bo ja mam wrażenie, że w okolicach Tg nie ma zbyt ciekawych miejsc.
Ogrodowa przygoda Łukasza :) 11:09, 02 maj 2014

Do góry
Zaległości mam sporo we wszystkich wątkach, a to tylko dwa dni Wykopałem prawie wszystko, ale jeszcze sporo do kóńca zostało uciekam po pracy sporo, a czas tyka
Ogród z łezką 10:55, 01 maj 2014

Do góry
Luki napisał(a)
Uu huśtawka świetna, wykonanie pełna profeska. Żurawki w buksikach bardzo fajnie wyglądają, jak podrosną będzie super efekt

Huśtawka już działa
Lime tylko niech radę dadzą w tym miejscu, a rosnąć powolutku mogą
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 09:32, 01 maj 2014

Do góry
Luki napisał(a)
Naparstnica zakwitnie w przyszłym roku, może zostaw jeszcze niech podrośnie, a póżniej te najmocniejsze siewki przesadz w planowane miejsca No chyba, że okropnie i wszędzie się rozsiała
rozsiała się mega na jednej rabacie niech na razie rośnie....
Ogrodowa przygoda Łukasza :) 09:08, 01 maj 2014

Do góry
Rewolucja na zapleczu na wąskiej rabacie, która w tle ma kolejny piękny betonowy płot... ale przerabiałem tam starą kostke i przy okazji trzeba zrobić miejsce na pozostałe rośliny po rewolucjach. Może z tego mixu coś się da zrobić. No i rabata po nornicy do zmian. Tylko nornica coś zdychac nie chce, zjadła już 1/3 paczki trutki i dalej zjada możliwe, że było ich więcej.
Na poskrzypke też poluje, strasznie dużo jej w tym roku, a lilie w przedogródku będą miały co najmniej 2 metry Będę musiał brać drabine do zdjęć
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 08:58, 01 maj 2014

Do góry
Naparstnica zakwitnie w przyszłym roku, może zostaw jeszcze niech podrośnie, a póżniej te najmocniejsze siewki przesadz w planowane miejsca No chyba, że okropnie i wszędzie się rozsiała
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 08:58, 01 maj 2014

Do góry
Luki napisał(a)
Marzenko ja mam już agro przygotowaną na lilie, azalie, trawy, hosty itd. Zimą moge coś stracić i nie będę z tego powodu szczególnie rozpaczał, ale strat w maju przez przymrozki nienawidze. Szkoda tracić tą piekną zieleń i kwiaty kiedy tak długo na nie czekamy i tak niewiele brakuje..
Chociaż tego bardzo nie lubie latam wieczorami ze szmatami, a rano zdejmuje, po tym jak w jednym roku zmroziło mi pędy liliowców, hosty, lilie, wszystkie krzaczki owocowe i rh już nie ryzykuje

Dlatego się wściekam bo mam worki z agro czyściutkie po praniu tylko okazji do okrycia nie będzie.
No cóż co ma być to będzie.
Mam tak jak ty, zimą się nie stresuję a w maju nie cierpię przymrozkow...
Magnolia Yellow river ostatnim tchnieniem kilka kwiatów wypuściła i znów ją zmrozi...
Ogrodowa przygoda Łukasza :) 08:53, 01 maj 2014

Do góry
Wczoraj dostałem ataku i wysadziłem 80% rabaty Teraz czeka mnie wsadzenie z 80 doniczek z roślinami wykppanymi i z mojej własnej szkółki
Znając życie nie będzie mi się podobać i w przyszłym roku znowu będę przesadzał, no ale trudno na pewno będzię lepiej niż było.
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies