Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród cioci

Ogród cioci

Lukasz2013 21:56, 02 maj 2014

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Po drodze do przyjaciółki zajechałam do szkółki w Kozach Oszalałam normalnie
Obsługa superowa uśmiechnięta Pan właściciel na pytanie o fotki stwierdził że cały dzień mogę sobie robić i szkoda że nie jemu ale rozumie że roślinki ładniejsze Podziękował że pokażę wam te fotki i ogólnie super Ceny rewela Trzmieliny na pniu 30, żurawki 8, Tawułki te malutkie kuleczki po 5,
Trawki od 4 zł Fotki pod słońce niestety.

Gosia w Kozach? Gdzie dokladnie bo czesto tam jestem i nic o niej nie wiem a mam tam tesciow
malgorzata_s... 22:21, 02 maj 2014

Kasiuto faktycznie trochę daleko

Kapibarodzięki

[Ivvvonkodzięki za miłe słowo Portfel jużfaktycznie ucierpiał bardzo

Łukasz maszna pw.
Pola 22:23, 02 maj 2014

Gosia, ale kusisz tymi zdjęciami ze szkółki muszę to w wolnej chwili spenetrować, dzisiaj byłam na targach staroci w Bytomu, bo wiesz że mam hopla na tym punkcie, więc szkółek nie zaliczyłam, tylko małe buksiki na obrzeża dokupiłam bo za miesiąc będzie nowy pomysł realizowany
malgorzata_s... 22:28, 02 maj 2014

Pola napisał(a)
Gosia, ale kusisz tymi zdjęciami ze szkółki muszę to w wolnej chwili spenetrować, dzisiaj byłam na targach staroci w Bytomu, bo wiesz że mam hopla na tym punkcie, więc szkółek nie zaliczyłam, tylko małe buksiki na obrzeża dokupiłam bo za miesiąc będzie nowy pomysł realizowany

Jolu jaki pomysł?.Niesamowita jesteś z tymi zmianami A na starociach coś znalazłaś?.
Pola 22:33, 02 maj 2014

malgorzata_szewczyk napisał(a)

Jolu jaki pomysł?.Niesamowita jesteś z tymi zmianami A na starociach coś znalazłaś?.

Na targach kupiłam obraz i figurkę z lapisu.... A pomysł, kochana, muszę troszkę poczekać bo zamówienie musi dotrzeć, w drugiej części będzie coś co już od dawna zaplanowane, klaruje się w mojej głowie i eMa muszę ładnie poprosić bo troszkę darmi będzie trzeba zerwać
malgorzata_s... 22:37, 02 maj 2014

No no twoje plany usuwania trawy powoli się realizują Mój byłby zachwycony takimi targami
Luki 22:39, 02 maj 2014

Gosiu ogród prezentuje się cudownie, tyle kolorów, ilośc tulipanaów robi ogromne wrażenie.
Hmm nie za dużo macie tam tych szkółek może coś odstąpić by wypadało, koniecznie musze odwiedzić.
malgorzata_s... 22:41, 02 maj 2014

Luki napisał(a)
Gosiu ogród prezentuje się cudownie, tyle kolorów, ilośc tulipanaów robi ogromne wrażenie.
Hmm nie za dużo macie tam tych szkółek może coś odstąpić by wypadało, koniecznie musze odwiedzić.

Kozy to sąsiednia miejscowość Pisarzowic to możesz podjechać
Kindzia 22:57, 02 maj 2014

Małgoś...ale wypaśna szkółka!!! Muszę odwiedzić koniecznie!!! I zakupy znowu Super i ceny superzaste

Dzięki za pocieszenie Byle nie padało, to posprzątam i większość się odrodzi.
malgorzata_s... 22:59, 02 maj 2014

Kindzia napisał(a)
Małgoś...ale wypaśna szkółka!!! Muszę odwiedzić koniecznie!!! I zakupy znowu Super i ceny superzaste

Dzięki za pocieszenie Byle nie padało, to posprzątam i większość się odrodzi.

Mam nadzieję że już się wylało i koniec