Roztoczańskie klimaty
22:19, 16 kwi 2014
Zetka mi się wydaje że szkoda tej stówy...
Stron swojego wątku masz bardzo dużoi nie daję rady nadrobić !! Całe szczęście masz Wizytówkę Twój piękny ogród w pigułce jestem pod ogromnym wrażeniem że stworzyłaś tak śliczne miejsce
![]()
Czy korzystałaś z pomocy ekipy projektowej? Masz bardzo ładnie dobrane rośliny !
Wizytówkę to ja już nie wiem ile razy oglądałam hihihi robi wrażenie !!!
Dopiero dzisiaj zajrzałam, bo okna pucowałamFajnie, że wszystko się po Twojej myśli rozwiązało. Ciekawe, czy opuchlaki są jakąś natężoną plagą teraz, czy jednak zawsze były i jakoś ogrody sobie musiały radzić... Z tego, co piszą forumowicze wynika, że grozi nam jakaś opuchlakowa katastrofa... Ale rzeczywiście nie sposób sprawdzić każdej jednej roślinki... To by już było działanie na granicy szaleństwa
Aniu w Tesco widziałam Jaśminowiec Belle Etoile to ten pachnący truskawkamipamiętam że chciałaś kiedyś
a co Ty się bojasz mrozu? nie widziałam by u Was nadawali
Ana gdzie Ty teraz takie cisy kupisz? Przeciez Twoje zdjęcie "wymgajacego klienta" już we wszystkich szkółkach wisi
Królowo kostrzew, ja nie mogę doczekać się rozkwitnięcia niezapominajkowej ...Przeczytałam i obejrzałam i wszystko ...kancik mnie rozwaliłściskam
Iza relacja zarąbista!!!!
Na następnym spotkaniu ja cykam a Ty później opisujesz!!!!!!
Miłego rozpoczęcia tygodnia, mimo mżystej aury za oknem
czytam o 'must have' i uśmiecham się pod nosem... bo gdzie te wszystkie musty wcisnąć? Dochodzę do wniosku, że ogród to nie tylko cierpliwość... no chyba że ktoś ma ogromny areał do zagospodarowania...jak żyć....
jestem na bieżąco...pozdrawiam
Iza no ja taka poskładana nie jestem jak piszesz ale fakt że dziewczynki trzeba trochę zdyscyplinować bo byśmy gadały u Izy i gadały
Spotkanie dziewczynki było na prawdę super, fakt że dla mnie nie było roślinek ale gdybym was na godzinkę puściła w samopas, to z reklamówkami lilii i innych cebulowych byście wyszły!
Uwielbiam was!