Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem

Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem

ana_art 12:37, 15 kwi 2014

Kasiu za 2 godzinki ci wyślę, a czy Twoje wyglądają tak jak moje? Chodzi mi o te zbrązowiale pędy?
makkasia 12:55, 15 kwi 2014

3x3
3 mają brązowe 3 nie
Napisałam reklamację i wysłałam już do Pana Kierownika. Podkreślałam w reklamacji okaleczenie korzeni !!!
malkul 13:03, 15 kwi 2014

podczytuję o cisach i współczuję
Madzenka 19:43, 15 kwi 2014

Ana gdzie Ty teraz takie cisy kupisz? Przeciez Twoje zdjęcie "wymgajacego klienta" już we wszystkich szkółkach wisi
ana_art 20:29, 15 kwi 2014

Marzena2007 napisał(a)
Ana gdzie Ty teraz takie cisy kupisz? Przeciez Twoje zdjęcie "wymgajacego klienta" już we wszystkich szkółkach wisi
dobre
zatem trudno cisów nie będzie, a za wiele już u mnie nie upchnę więc znajdę jakąś szkółkę bez mojej fotki
dzisiaj np widziałam przepiękne bukszpanowe kule i Pani chciała mi je chętnie sprzedać , więc nie jest tak źle...
Betka 22:19, 15 kwi 2014

Stron swojego wątku masz bardzo dużo i nie daję rady nadrobić !! Całe szczęście masz Wizytówkę Twój piękny ogród w pigułce jestem pod ogromnym wrażeniem że stworzyłaś tak śliczne miejsce
Czy korzystałaś z pomocy ekipy projektowej? Masz bardzo ładnie dobrane rośliny !

Wizytówkę to ja już nie wiem ile razy oglądałam hihihi robi wrażenie !!!
Zielona 22:19, 15 kwi 2014

Dopiero dzisiaj zajrzałam, bo okna pucowałam Fajnie, że wszystko się po Twojej myśli rozwiązało. Ciekawe, czy opuchlaki są jakąś natężoną plagą teraz, czy jednak zawsze były i jakoś ogrody sobie musiały radzić... Z tego, co piszą forumowicze wynika, że grozi nam jakaś opuchlakowa katastrofa... Ale rzeczywiście nie sposób sprawdzić każdej jednej roślinki... To by już było działanie na granicy szaleństwa
ana_art 22:37, 15 kwi 2014

Zielona napisał(a)
Dopiero dzisiaj zajrzałam, bo okna pucowałam Fajnie, że wszystko się po Twojej myśli rozwiązało. Ciekawe, czy opuchlaki są jakąś natężoną plagą teraz, czy jednak zawsze były i jakoś ogrody sobie musiały radzić... Z tego, co piszą forumowicze wynika, że grozi nam jakaś opuchlakowa katastrofa... Ale rzeczywiście nie sposób sprawdzić każdej jednej roślinki... To by już było działanie na granicy szaleństwa
eee myślę że były, są i będą zwracamy na nie uwagę bo mamy takie medium jak internet i wydaje się że czychają za każdym rogiem, a tak naprawdę gdybyśmy nie mieli wiedzy szerszej niż ogród swój własny byśmy nie nakręcali się
Tak jak napisałam w wątku opuchlakowym nie ma co panikować, trzeba spokojnie walczyć by było ich jak najmniej, całkowicie nie da się wytępić... Szkodniki były i będą
Okna mówisz? a może wpadniesz do mnie? bo u mnie syf totalny Już trzy razy okna myłam tej wiosny i jakoś tego nie widać
ana_art 22:40, 15 kwi 2014

Betka napisał(a)
Stron swojego wątku masz bardzo dużo i nie daję rady nadrobić !! Całe szczęście masz Wizytówkę Twój piękny ogród w pigułce jestem pod ogromnym wrażeniem że stworzyłaś tak śliczne miejsce
Czy korzystałaś z pomocy ekipy projektowej? Masz bardzo ładnie dobrane rośliny !

Wizytówkę to ja już nie wiem ile razy oglądałam hihihi robi wrażenie !!!
nie jest tak źle inni mają wątki po 4 tysiące
dziękuję za pochwały, ogród projektowała Danusia, wykonywałam sama w trakcie zmieniając rośliny to tu to tam dołożyłam trochę traw, bylin, cebulowych, drzewek i jest jak jest
wiunia 23:41, 15 kwi 2014

dziękuję za pochwały, ogród projektowała Danusia, wykonywałam sama w trakcie zmieniając rośliny to tu to tam dołożyłam trochę traw, bylin, cebulowych, drzewek i jest jak jest

Czyli jest PIĘKNIE