dobre
zatem trudno cisów nie będzie, a za wiele już u mnie nie upchnę więc znajdę jakąś szkółkę bez mojej fotki
dzisiaj np widziałam przepiękne bukszpanowe kule i Pani chciała mi je chętnie sprzedać , więc nie jest tak źle...
Stron swojego wątku masz bardzo dużo i nie daję rady nadrobić !! Całe szczęście masz Wizytówkę Twój piękny ogród w pigułce jestem pod ogromnym wrażeniem że stworzyłaś tak śliczne miejsce
Czy korzystałaś z pomocy ekipy projektowej? Masz bardzo ładnie dobrane rośliny !
Wizytówkę to ja już nie wiem ile razy oglądałam hihihi robi wrażenie !!!
Dopiero dzisiaj zajrzałam, bo okna pucowałam Fajnie, że wszystko się po Twojej myśli rozwiązało. Ciekawe, czy opuchlaki są jakąś natężoną plagą teraz, czy jednak zawsze były i jakoś ogrody sobie musiały radzić... Z tego, co piszą forumowicze wynika, że grozi nam jakaś opuchlakowa katastrofa... Ale rzeczywiście nie sposób sprawdzić każdej jednej roślinki... To by już było działanie na granicy szaleństwa
eee myślę że były, są i będą zwracamy na nie uwagę bo mamy takie medium jak internet i wydaje się że czychają za każdym rogiem, a tak naprawdę gdybyśmy nie mieli wiedzy szerszej niż ogród swój własny byśmy nie nakręcali się
Tak jak napisałam w wątku opuchlakowym nie ma co panikować, trzeba spokojnie walczyć by było ich jak najmniej, całkowicie nie da się wytępić... Szkodniki były i będą
Okna mówisz? a może wpadniesz do mnie? bo u mnie syf totalny Już trzy razy okna myłam tej wiosny i jakoś tego nie widać
nie jest tak źle inni mają wątki po 4 tysiące
dziękuję za pochwały, ogród projektowała Danusia, wykonywałam sama w trakcie zmieniając rośliny to tu to tam dołożyłam trochę traw, bylin, cebulowych, drzewek i jest jak jest