Żyrafowa się zagęszczaJutro może dostanie obwódkę
Tu jeszcze nie plewione
Altanka rok temu malowana, znowu wymaga impregnacji, osy i szerszenie zabierają farbę razem z drewnem na budowę gniazd...
U nas już drugi raz widzę coś podobnego i krew mnie zalewa jak naciągają ludzi takie pseudo ogrodnicze firmy
U sąsiadki jak robili od razu poleciałam Jej powiedzieć co do przerobienia i żeby Się nie dawała wyrolować i przerobili. A teraz obserwuje jak trzydziestoletnim swierkom nawalili na korzenie 20 cm ziemi, nakryli to plastikowa mata, zasypali korą w kilka dziur wsadzili tuje, derenie i jakiegoś marnego iglaka. Masakra jakaś
A, i jeszcze jedno, Kasya, jesteś? To dla ciebie. Elizabeth zaszczyciła mnie czterema kwiatkami na samym dole krzewu Są cudne.
No i weź tu człowieku zrób zdjęcie jak tło jest wiecznie rude. Tu kompozycja z kocim ogonem. Chłopak wyraźnie czuł się niedoceniony. Niemal połowę zdjęć mam z namolnym sierściuchem. Jak nie w całości to przynajmniej w części
Zgapiaj do woli. Aż jestem ciekawa jak można takie płyty położyć nie "od linijki"
Nowa roślina u mnie, wielosił. Jestem zaskoczona, jak bardzo pasuje do leśnych klimatów. Wcześniej jej nawet nie rozważałam. Ale Ania Kwartet ma siłę perswazji. Prawdę mówiąc, nawet mnie nie musiała długo namawiać