Widziałam Twoje pytanie o brzozy ...,brzoza omszona czy brzoza brodawkowata to takie jakie rosną w lesie ..ale w szkółkach są też szlachetniejsze odmiany jak laciniata, youngii, czy doorenbos.
Pozdrawiam
U mnie też niektórych roślin nie widać.. i żurawki też niektóre wyglądają nieciekawie..ale łubiny i ostróżki u mnie już spore.
Och jak te brzozy nas cieszą
Pięknie trzmielinę ujęłaś
Pozdrawiam ciepło
Reniu, nadrobiłam zaległości. Fajnie,że w Ciechocinku odpoczęłaś, mam nadzieję, ze po jelitówce czujesz się już lepiej. Zdjęcie brzozy mi się spodobało, a forsycja u ciebie piękna. U mnie jeszcze nie kwitnie tak mocno. pozdrawiam i zdrówka życzę
a powiedzcie mi moje drogie
bo sa tam bukszpany a osttanio iwonka pisała ze pod buksy to raczej kamyczek...ale pod tuje to raczej kora...pod brzozy to juz nie wiem co...pod paprotki co...i ogólnie co ja mma tam w nózki sypnać? może nic? ale chwastów natarcia sie lękam
weszłam do dwóch namiotów...ale takie zamieszanie było przy tym rozładunku tujowego tira że cud ze te brzozy zauwazyłam...pozyczylismy samochód od znajomego taki z 3 rzędami siedzeń...bo one patrząc na to ile miejsca w samochodzi zajeły to tak ponad 3 metry z donica miały...ale dość giętkie na samej górze wiec troche mozna wygiąć....ale czy do kombi by sie zmiesciły to wątpię...były tez mniejsze sporo ich tam
za 100 także uwazam cena nie wygórowana za takie okazy
kulek bedzie duzo duzo..te czarne donice symbolizuja pozostałe kullki. Puste miejsca wypełnią paprocie, funkie i niskie zielone traffki i jakieś kwiecie
Kaśka za Tobą się nie da nadążyć! Brzozy piękne. Absolutnie się nie dziwię, że postawiłaś męzowi takie ultimatum. O takie okazy też bym walczyła. Choćbym miała je na plecach do domu taszczyć. Ile za takie egzemplarze sobie w Twoich stronach liczą?
Efekt z kulkami pod brzozami ekstra. Czym będziesz je sadzić?
Jolu ta cena to wynik negocjacji no i zrobiłam w szkółce troche wieksze zakupy.
Zdjec nie mam, ale jutro postaram sie posadzic to zrobie fotki całościowe.
Siakowa ty jak już siekniesz po oczach ... Brzozy, kule, prostokąty, kwadraty, traffki...kupy aaale jedziesz !! Cudowne klimaty, takie lubię i jak do przodu prace się posuwają też lubię
Kurde natrzaskałaś tych stron !!
Ale juz nadrobiłam
Brzozy a kulkami moje marzenie ,bardzo mi sie podoba ,do tego rozplenica i rozchodnik
Jak dla mnie piękne zestawienie.