A ja jakoś to zdjęcie z CHFS 2006 przegapiłam, ale za to na O. dawno temu zobaczyłam projekcik, gdzie pod cyprysikiem nutkajskim były kule bukszpanowe. I od niedawna już je tam mam
Biję się tylko z myślami, czy dodać do nich lawendę, czy trafki...
Madżen, pięknie z kulkami Ale po co ja to piszę - wszak u Ciebie wszystko pięknie się dzieje.
Och, Jolu, zupełnie niezasłużone te pochwały. Ogród jest w nieustającej przebudowie, końca nie widać, efekty też takie sobie. Jedne połączenia mi wyszły, inne - nie, i dlatego stale i bez końca przerabiam
A te dywany to niby gdzie? Nie pomyliłaś czasem wątków i ogrodów, Jolu?
Kochani, dziękuję za odwiedziny i miłe słowa.
Wybaczcie, że na tym dziś poprzestanę - dopiero przed chwilą wróciliśmy po dwóch daniach nieobecności. Zgadnijcie, gdzie byliśmy? Podpowiem - narobiłam się po pachy
Jestem padnięta ze zmęczenia.
Oczyma wyobraźni już widzę te nasze łany cebulowych
Mój eM jeszcze moich zakupów cebulowych nie widział Ukryłam głęboko to co już przyszło (m.in. czosnki Mount Blanc) i to co kupiłam.
W piątek przyszły też cebulki z drugiego sklepu internetowego, głównie pełne tulipany, ale jeszcze ich nie oglądałam, bo do pracy przesyłkę sobie zażyczyłam, a w piątek dzień wolny miałam.
Aniu, ja też z zapytaniem takim jak Tess... to że ja mam przerwy od ogrodowiska, to normalne... ale Ty ?
co się dzieje ?
pozdrawiam Cię serdecznie i odezwij się
w takim razie dziękować, dziękować....
Teresko kombinuj materiał i do dzieła...widziałm Twoje dekoracje z horti, bardzo gustowne, podobają mi się, i już mam małego pomysła