Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kwiatki i rabatki u Elizy

Kwiatki i rabatki u Elizy

eliza3 17:00, 25 wrz 2013

Tess napisał(a)
Ale dobrze trafiłam - błękitne niebo i słońce...

Skąd masz takie piękne, młode kociątko?

Błękitne niebo to już miłe wspomnienie, ale kociaczek urósł po dwóch tygodniach...nie chciał z nami gadać po powrocie był obrażony, że go nie zabraliśmy ze sobą
Debra 17:05, 25 wrz 2013

eliza3 napisał(a)

Błękitne niebo to już miłe wspomnienie, ale kociaczek urósł po dwóch tygodniach...nie chciał z nami gadać po powrocie był obrażony, że go nie zabraliśmy ze sobą

No pewnie, zostawić takiego maluszka
A serio to warto było, kawałek deszczowego września Was ominął. Gdyby nie te lodowate noce, to ta pogoda jest całkiem śliczna

Pozdrawiam
eliza3 17:12, 25 wrz 2013

Debra napisał(a)

No pewnie, zostawić takiego maluszka
A serio to warto było, kawałek deszczowego września Was ominął. Gdyby nie te lodowate noce, to ta pogoda jest całkiem śliczna

Pozdrawiam

Maluszek miał świetną opiekę, ale i tak miał focha
U nas dopiero dzisiaj słonko, ale nie nacieszyłam się, pół dnia przy garach, ale za to mam gruszki w słoikach...
Pozdrawiam
Debra 18:32, 25 wrz 2013

eliza3 napisał(a)

Maluszek miał świetną opiekę, ale i tak miał focha
U nas dopiero dzisiaj słonko, ale nie nacieszyłam się, pół dnia przy garach, ale za to mam gruszki w słoikach...
Pozdrawiam

Domyślam się, że miał dobra opiekę, inaczej byś go nie zostawiła

Ach te przetwory! Coś wiem o tym - przez ostatnie dni ciągle coś przerabiam A winko bulgoce, że az miło!
eliza3 18:55, 25 wrz 2013

Ponieważ jeszcze nie miałam czasu zrobić zdjęć z ogrodu, więc troszkę kwiatków które upolowałam na urlopie.

Te kwiaty doniczkowe mnie zauroczyły, ale nie wiem co to jest, może ktoś zna ich nazwę...

Tej rośliny też nie znam...

Tę znam... to milin

eliza3 19:04, 25 wrz 2013

A tu coś dla wielbicieli kaktusów

GorAna 19:04, 25 wrz 2013

Same cuda pokazujesz Elu...przepiękne te kwiaty....też znam tylko milin, więc nie pomogę
Pozdrawiam
EPODLAS 19:24, 25 wrz 2013

Elizo, też wspominam Chorwację jako piękny kraj, zwiedziłam całe wybrzeże aż do Dubrownika. Mam nadzieję że jeszcze tam pojadę. W Dubrowniku zostawiłam chusteczkę na głowę przy fontannie. Jeszcze po nią pojadę
eliza3 19:59, 25 wrz 2013

Aniu roślinność Chorwacka zawsze mi się podobała, niby taka sama, ale o ile większa

Bożenko życzę Ci abyś tam znowu wróciła, bo takie powroty są zawsze fajne Trzeba było powiedzieć wcześniej o tej chusteczce, baczniej bym się rozglądała koło fontanny
an_tre 20:25, 25 wrz 2013

Ale smakowicie u ciebie i lazurowo fajnie sobie chociaż popatrzeć na piękne widoczki
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies