Ilonka- po porady tulipanowe to ja u Ciebie byłam, przeprowadziłam ze sobą poważną rozmowę i wytłumaczyłam sobie że na cebulkach tulipanów jesienią oszczędzać nie można chyba zrozumiałam Juzia- jeszcze, ale uczę się z tym żyć
Mażenka- nie miałabym problemu gdyby kluczyk był, ale gdzieś zaginął Sebek- dzięki, puścił Ola, Jana- dzięki dziewczyny
oby się udało z tymi meblami. Nad resztą się zastanów, 6 lat nauki i żyjesz na koszt prafian. A do tego czasu może i celibat zniosą.....żartuje oczywiście.
Nie mogę powiedzieć, że nie dbamy o trawnik, bo wykonujemy zalecane dla trawnika zabiegi. Ale chyba też gleba nam pomaga. No i zima łagodna i bezśnieżna.
Uuufff Sebek, wreszcie jakiś trzeźwy męski głos rozsądku, bo gdzie dzisiaj nie wejdę, to wszędzie trawkowa panika. I teoretycznie wiem, że na niektóre to jeszcze czas, ale wirus paniki jest jak wirus grypy.
Hahahahah - ostatnio się zważyłem na specjalistycznej wadze co poziom tłuszczu mierzy itd i dochodzę do wniosku, że to dobrze, że mi salsation mają zamiar wprowadzić jeszcze na siłowni, bo mam co spalać
Jeszcze nie , coś koło 100 odmian kwitło w ubiegłym roku
Robię im wizytówki, żeby zawiesić na koszyczkach w czasie przechowywania, ułatwi mi to potem dobieranie kolorami
Do czerwonych ubrań pałam nienawiścią Czerwień jedynie w święta toleruję
Asia - potrzebuję pomocy do pisania artykułu o trendach wnętrzarskich - wspomożesz mnie? Twój absolutny hit wnętrzarski tego roku to.... (materiał, kolor, mebel, bryła)