Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Luki"

Ogrodowa przygoda Łukasza :) 21:14, 04 mar 2014

Do góry
Popatrz sobie na to, takie rzeczy potrafią wyprowadzić człowieka z równowagi. Niech lepiej się nie przyznaje ten, który jest za to odpowiedzialny Cały dzień zmarnowany.

Co do wiewiórki, do jednej mam 25km, a druga 1km od mojego wydziału i to jest najbardziej niebezpieczne, jedynie co mnie powstrzymuje to wyprawa przez miasto z doniczką
Ogrodowa przygoda Łukasza :) 21:04, 04 mar 2014

Do góry
anna_g napisał(a)
Mnie się ta pospolita krwista też podoba - zwłaszcza jak kwitnie

Łukasz - pozdrowienia zostawiam. Widziałam plan warzywnika - najbardziej mi sie podoba "miejsce na eksperymenty" - poważnie - eksperymenty są super. Ale ogólnie całość bardzo mi się podoba. Szkoda, że plan nauki do bani...no ale... takie życie... młody jesteś masz energię - jakoś to uciągniesz Żurawki fajnie Ci przezimowały
Czy piesek pojechał już do Irenki?

Ponad setka odmian żurawek, a ja krwistej nie mam łądnie w tym roku przezimowały, ale i tak wszystkie liście powycinam, bo takie świeże dużo lepsze
Plan warzywnika to nic specjalnego, ale jeżeli powstanie według wszystkich moich planów to będzie kolosalna różnica do tego co było, a była bida z nędża
Plan to jest okrpony, ale najgorsze w nim, że strasznie dużo czasu muszę marnować na siedzenie między zajęciami, a wracam wieczorami, pozostają soboty na prace ogrodowe, remontowe i wiele innyc, a to stanowczo za mało. Jest jeszcze nadzieja na zmiany
Z pieskiem to jeszcze nie wiadomo
Ogrodowa przygoda Łukasza :) 21:00, 04 mar 2014

Do góry
Violu bardzo dziękuje za gratulacje i również pozdrawiam, ale myśle, że można powoli wiosennie

Ewo również dziękuje za gratulacje, czy u mnie w domu był stres to nie wiem, zacząłem się stresować dzień orzed jak do mnie dotarło, że to już jutro
No pieski nadal czekają na domek, intensywnie szukam nowych właścicieli..

Agato dziękuje bardzo. Moje żurawki już się obudziły, listki zaczynają już się pojawiać, jeszcze 2 tygodnie i będzie to mocno widoczne, bardzo mnie to cieszy bo jeżeli tak wcześnie ruszą to łądnie się porozrastają
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 20:51, 04 mar 2014

Do góry
Luki napisał(a)
Niestety wpadłem w biegu między zajęciami do Obi i ceny nie były jeszcze wywieszone, a na latanie z buksikami za czytnikiem nie miałem czasu
ę

dla dobra ogółu trzeba będzie się poświęcić
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 20:49, 04 mar 2014

Do góry
Niestety wpadłem w biegu między zajęciami do Obi i ceny nie były jeszcze wywieszone, a na latanie z buksikami za czytnikiem nie miałem czasu
Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani 20:39, 04 mar 2014

Do góry
Luki napisał(a)
Kurcze ja to jestem zimowo nie przystosowany wydawało mi się, że inaczej się deski używa

Mus odstawić deskę do lamusa, ja tam to te obroty ćwiczyłam, ale niezbyt efektownie
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 20:32, 04 mar 2014

Do góry
Luki napisał(a)
Wtrące się w kawową dyskusje pisząc nie na temat
Do Obi zawitały stożki i kulki bukszpanowe, jestem ciekaw czy są dobrej jakości i nie padną bo wyglądały cudnie. Będę musiał zapuścić jeszcze raz żurawia

Ależ to jest bardzo na temat. Nie samą kawą żyje ogrodowisko
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 20:32, 04 mar 2014

Do góry
Luki napisał(a)
Do Obi zawitały stożki i kulki bukszpanowe, jestem ciekaw czy są dobrej jakości i nie padną bo wyglądały cudnie. Będę musiał zapuścić jeszcze raz żurawia

a ile te cudeńka, pytam jak mój M ))
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 20:30, 04 mar 2014

Do góry
Luki napisał(a)

Kurcze mam z drugiej strony Wrocławia....
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 20:24, 04 mar 2014

Do góry
Ogród pełen złudzeń i niespodzianek 20:13, 04 mar 2014

Do góry
Luki napisał(a)
O kurcze, teraz dopeiro widać jakie oczko jest wielkie no i ten bukszpan w tle Kawał pracy wykonany.

No duze wyszło - kupiłam folie 6 m dł i brakło mi 0,5 metra... Trochę będzie więc krótsze. Dobrze że część wykopów miałam 2 lata temu, część zrobiłam w grudniu, część w styczniu a część w lutym, kawał czasu i kawał dziury
Ogrodowa przygoda Łukasza :) 18:33, 04 mar 2014

Do góry
Luki napisał(a)
Nadszedł ten ciężki i trudny dzień po 3 i pół roku nauki
Troszke nieskromnie się pochwale, ale ogromnie się z tego cieszę... zostałem inżynierem

Tu była fotka

Gratuluję Łukaszu. Wiem jaki stres temu towarzyszy. W tym roku moja córka kończy licencjat. Tak to wy młodzi macie

Pieski boskie, ale jednak rzadko ktoś jest w domu a na dwór go szkoda
Ogrodowa przygoda Łukasza :) 18:15, 04 mar 2014

Do góry
Trąbie kulki i stożki bukszpanowe widziałem dzisiaj w wiewiórce ( Obi ) Cen nie znam bo wskoczyłem na szybko, a nie były jeszcze podane i na szukanie kogoś z informacjami brakło czasu
Ogrodowa przygoda Łukasza :) 18:13, 04 mar 2014

Do góry
Kindzia napisał(a)
GRATULACJE inżynierze

Tyś specjalista żurawkowy, to powiedz, kiedy mogę się za przesadzanie i dzielenie żurawek brać...

Pozdrówka

Bardzo dziękuje.
Co do żurawek to zdrowy rozsądek podpowiada, żeby o tej porze roku jeszcze poczekać, ale jak czytam i oglądam prognozy to sam już nie wiem. Tak dla świętego spokoju ja bym poczekał jeszcze z tydzień a gdy długoterminowe prognozy nadal będą pokazywać to co pokazują to ni tylko dzielić
Ogrodowa przygoda Łukasza :) 18:10, 04 mar 2014

Do góry
Dzięki Roboert

Aniu z czyśczenia żurawek w tym tygodniu nici, pogoda taka sobie, wole nie ryzykować chorobą, a wracam codziennie bardzo późno. Ten semestr to będzie ogromna męka

Bara witam i zapraszam
Ogród cioci 18:06, 04 mar 2014

Do góry
Głośno trąbie Do Obi przywieźli bukszpany, kulki 20-30cm, ok40cm i stożki ok 60-70cm. Cen niestety nie znam bo wyrwałem się szybko w przerwie między zajęciami, a nie były jeszcze wywieszone. Jedynie co zdąrzyłęm sprawdzić to bukszpany na żywopłocik większe za 17 i za 10zł czyli drogo
Szukam teraz informacji czy te bukszpany nie padły komuś w zeszłym roku bo na kulke i stożek chyba się skusze
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 09:52, 04 mar 2014

Do góry
Te dzisiejsze czasy, do wszystkiego wymagają wykształcenia
Ogród z łezką 08:24, 04 mar 2014

Do góry
Luki napisał(a)
Jestem na bierząco a namiar na szkółke w Bytomiu będzie śledzony
Pozdrawiam.

Zapraszam
Też nie wiedziałam, że w Bytomiu szkółka jest
I ja macham
Ogrodowa przygoda Łukasza :) 00:48, 04 mar 2014

Do góry
Luki napisał(a)

Aniu większość żurawek i tak ma odsłonięty środek i te kilka liści do okoła w niczym im nie pomoże.
A mróz powyżej 15 stopni to już zapewne nie przyjdzie. Od razu wszystkich nie wytne bo troszkę tego mam, ale pod koniec tygodnia będę zaczynał

Oki to ja też jak do siebie dojdę spróbuję szkoda,że masz taki plan na uczelni trzymaj się
Ogród z łezką 20:45, 03 mar 2014

Do góry
Jestem na bierząco a namiar na szkółke w Bytomiu będzie śledzony
Pozdrawiam.
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies