Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród pełen złudzeń i niespodzianek

Ogród pełen złudzeń i niespodzianek

kasiek 19:41, 04 mar 2014

Madziarzeszow napisał(a)
Kasiu siły i werwy do pracy na przedwiośniu tylko pozazdrościć [/quote

W sumie to za mało odpoczęłam przez zimę, tylko 3 tygodnie - ramiona mi mdleją ale kręgosłup na razie tfu, tfu...
kasiek 20:10, 04 mar 2014

grembosia napisał(a)
Taka delikatna kobietka, a jaka silna, niesamowite.
Ależ będzie pięknie, czekamy na efekt końcowy.
Pozdrawiam wiosennie

Dzieki grembosiu, bardzo lubię obalać mity
Pediatra zawsze o mnie mówiła - chuda, żylasta a taka silna!
I cos w tym jest, nawet po wypadkach zostało mi sporo sił
kasiek 20:11, 04 mar 2014

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Rajuńciu Kasia ale czad Ale roboty odwaliłaś A ja co?? W ścianach siedzę od rana do wieczora

Buziam

Moja Bidula, ale wiesz że dziś ja na polku a jutro Ty bedziesz sie słońcem cieszyć Trzymam kciuki za zdanie kursu!
kasiek 20:13, 04 mar 2014

Luki napisał(a)
O kurcze, teraz dopeiro widać jakie oczko jest wielkie no i ten bukszpan w tle Kawał pracy wykonany.

No duze wyszło - kupiłam folie 6 m dł i brakło mi 0,5 metra... Trochę będzie więc krótsze. Dobrze że część wykopów miałam 2 lata temu, część zrobiłam w grudniu, część w styczniu a część w lutym, kawał czasu i kawał dziury
kasiek 20:16, 04 mar 2014

elzbieta_g napisał(a)
no kochana , niezniszczalna kobieto...kawała dobrej roboty ja przy mojej maliźnie miałam dość, a ty przy takim dużym...pełen podziw
czekam na jutrzejsze fotki

W szpitalu nazywali mnie gumowa panna Ale mam chwile słabości i mój organizm też....
Muskuły mam w każdym razie imponujące
renatamama3 21:52, 04 mar 2014

Kasiu ,dzięki za opinie ,przynajmniej jestem pewna ,że muszę się upierać przy swoim ,jak to mówi mi M jak głupi osioł .pozdrawiam i czekam na dalsze efekty .
kasiek 19:49, 05 mar 2014

Mala_Mi napisał(a)
Kasiu.. jakbyś robiła basen kąpielowy.. to proponuję szmaragd, a jak oczko wodne.. to czarny. Czarny wygląda naturalnie, zwłaszcza, że i tak porośnie roślinami i glonami.. a szmaragd czy niebieski.... zawsze wygląda sztucznie.. widziałaś .. szmaragdową ziemię???
Ale Ty tu rządzisz
Jakbyś sie kiedyś wybierała w moje strony to polecam Ci rybki (mam nadmiar) i na płyciznę moje koniczynki są super.. zaraz poszukam jak sie to nazywało.. i dużo roślin sadz, bo tylko dzięki temu woda będzie czysta

Uff.. znalazłam.. Marsylia czterolistna.. .. tu jest unikat... i znaleziony nad zalewem Rożnowskim..

Ania , dzięki za rady, jak widzisz wziełam je sobie do serca, zreszta wszyscy byli za czarną, tak więc wtbór stał się łatwiejszy. Teraz kiedy ją położyłam czarna strona to wiem że zrobiłam dobrze
Wielkie dzięki za oferte rybek, obecnie mam 7, mam nadzieję że przeżyja ten szok przeprowadzkowy. Wyszła fantastyczna strefa płytka - będzie je nareszcie dobrze widać Mam nadzieje że Cie odwiedzę, W sumie nie mieszkasz na drugim koncu Polski
Roślin mam zamiar posadzić baaaardzo dużo, zaraz wkleje projekt. A jak będę nad Rożnowem to poszukam rekomendowanych przez Ciebie cudów
Jeszcze raz dzięki!
kasiek 19:50, 05 mar 2014

Mathildis napisał(a)

hohoho nieźle roboty machnęłaś. Ja głosuję za czarną folią.

Dzieki Matylda, posłuchałam wszystkich waszych głosów, a ramiona z kopania bola do dziś
kasiek 19:51, 05 mar 2014

Pola napisał(a)
O rany kobieto, aleś się urobiła .... Podziwiam i nie chcę wiedzieć w jakim stanie masz kręgosłup...

Dzieki Pola, o dziwo kręgosłup dał radę , tylko barki i ramiona bardzo bolą. Starałam się nic nie podnosić z ziemi, tylko mieć wysoko ciężary, sypałam wiaderko do połowy i jak najmniej robiłam skrętów. I o dziwo - jest ok - na razie
malgorzata_s... 19:53, 05 mar 2014

Buziak na szybko zostawiam