Dzieki grembosiu, bardzo lubię obalać mity
Pediatra zawsze o mnie mówiła - chuda, żylasta a taka silna!
I cos w tym jest, nawet po wypadkach zostało mi sporo sił
No duze wyszło - kupiłam folie 6 m dł i brakło mi 0,5 metra... Trochę będzie więc krótsze. Dobrze że część wykopów miałam 2 lata temu, część zrobiłam w grudniu, część w styczniu a część w lutym, kawał czasu i kawał dziury
Kasiu ,dzięki za opinie ,przynajmniej jestem pewna ,że muszę się upierać przy swoim ,jak to mówi mi M jak głupi osioł .pozdrawiam i czekam na dalsze efekty .
Ania , dzięki za rady, jak widzisz wziełam je sobie do serca, zreszta wszyscy byli za czarną, tak więc wtbór stał się łatwiejszy. Teraz kiedy ją położyłam czarna strona to wiem że zrobiłam dobrze
Wielkie dzięki za oferte rybek, obecnie mam 7, mam nadzieję że przeżyja ten szok przeprowadzkowy. Wyszła fantastyczna strefa płytka - będzie je nareszcie dobrze widać Mam nadzieje że Cie odwiedzę, W sumie nie mieszkasz na drugim koncu Polski
Roślin mam zamiar posadzić baaaardzo dużo, zaraz wkleje projekt. A jak będę nad Rożnowem to poszukam rekomendowanych przez Ciebie cudów
Jeszcze raz dzięki!
Dzieki Pola, o dziwo kręgosłup dał radę , tylko barki i ramiona bardzo bolą. Starałam się nic nie podnosić z ziemi, tylko mieć wysoko ciężary, sypałam wiaderko do połowy i jak najmniej robiłam skrętów. I o dziwo - jest ok - na razie