Ewo dzięki.
No kicia od wczoraj od 16 na głodzie aż do 9 rano, jejku, jakie wyrzuty nam robiła, tak mi jej żal było. Dziś był zabieg, jest ok, ale nietomna taka, chciała gdzieś wejść a jeszcze nie ma równowagi i bęc, w końcu utuliłam i śpi. Nic jeszcze nie piła i nie jadła, mam nadzieję ze wszystko ok będzie. Jest inaczej, jak u suczki, bo też sterylizację moje miały.
Okazuje się, że była już w rui, stąd pewnie te koncerty i miauki.
Jutro do kontroli, mam nadzieję, ze wszystko dobrze się skończy i szybko wróci do zdrowia i traumy mieć nie będzie.
Oooo jaaa.... jaka zgodność Dziękuję za Waszą pomoc!!! Zatem postanowione, jest plan - będą kule cisowe oraz zielona hakone + cebulowe.
Tulipsy testuję w tym roku po raz pierwszy na innych rabatach, EE już pięknie wystają z ziemi Po wiosennej selekcji, będę wybierać co posadzić jesienią.
Iwonka, dziękuję za wszystkie zdjęcia. Zdecydowałam się liriope pod dereniem i na hakone pod klonami. Na wiosnę w hakonkach będą jakieś cebulowe. To słonecznie miejsce, więc pewnie wszystko szybko ruszy wiosną, lubię tez taką świeżość młodych listków.
Jaka hakone jest przed hortensją? Aureola? Wygląda cudnie!
Iwonka, dziękuję, faktycznie, pięknie wyglądają po podcięciu, za swoje planuję się zabrać w tym tygodniu, wtedy będę oceniać rozmach ich przycinania
Przycinałaś już swoje?