) są piękne, a jaki zapach nie znam odmian moich peonii , ta biała z kroplą różu to od mojej Mamy
Będę przesadzać moje peonie bliżej róż, ale nie tak zaraz przy samych różach. Peonie trzeba czymś przepleść co będzie kwitło czy też robiło ładny efekt jak peonie i róże przekwitną. Ja chyba zrobię sobie rabatę bylinową z peoniami, ale jeszcze nie wiem, bo nie mam czasu spokojnie pomyśleć )
Pozdrawiam
dzięki Marto...moje chyba jednak nie żyja...kilka dni temu wyciągnełam z nich całe pełniutkie wiadro...gdybym tak ciągnęła dalej to na 100% rabatę bym miała łysą
witaj Kasiu
dziękuje za miłe słowa...staram sie jak mogę...choć niejednokrotnie mam wrażenie, ze mogłabym sie postarać bardziej
Marta...czekam...ciekawa jestem wszystkiego
hejka...oj...dawno Cię nie było skoro taras chwalisz...meble faktycznie tegoroczny zakup...buziaczki...aha....przesadziłam Twoje zawilce do bukszpanów...myślisz, że to dobre połączenie?
to prawda...fajna...dzięki Marta...teraz tylko pomyslec jak to zrobić
Oj powiem Ci, że piękny masz ten widok Dojrzałam tam tojeść ... dostałam w ubigłym sezonie od Krys i bardzo mi się spodobała ... jest taka energetyczna Pozdrawiam