Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Trudne pięknego początki - ogródek KasiWB

Trudne pięknego początki - ogródek KasiWB

BasiaLT 08:47, 03 cze 2016

Witaj
Wpadłam sobie na rekonesans cudnie u ciebie i postanowiłam rozgościć się na dłużej. Niesamowita metamorfoza ogrodu. Liczę że kiedyś też osiągnę taki efekt.
MAD 09:02, 03 cze 2016

Louise niesamowicie sie prezentuje na tle muru. Idealne miejsce dla niego!
ren133 13:43, 03 cze 2016

KasiaWB napisał(a)

Coraz bardziej podobają mi się peonie Myślę czy to dobry pomysł posadzić je z rożami? I wtedy w grę wchodzą tylko białe. Jaka to odmiana?
nicol21 07:23, 06 cze 2016

Piwonie masz cudnej urody i pięknie kwitną!
Ogród tworzący się: Okiełznać swoje setki pomysłów - ogród ze spadkiem na północ ************ Pozdrawiam i zapraszam - Ewelina ************ ***Booskop https://goo.gl/photos/jpY3wG37U7c9ALAf9 *** *** De tuinen van Appeltern https://goo.gl/photos/WrF6PWtCn53Gzswp6 *** *** *** formowanie cisów: https://photos.app.goo.gl/y72my2AfOaf4XKNq1 **** ***** Rotary Garden - Belgia - https://photos.app.goo.gl/iErs4Fi1dOEJ6Jls1 **** Stary ogródek: Mały ogródek, za i przed zabudową szeregową - Nicol21
amelia_b 08:14, 06 cze 2016

Kasiu bardzo się ciesze że mogłam Was wczoraj osobiście poznaćmam nadzieje że będzie okazja się jeszcze spotkać. Pozdrawiam serdecznie
KasiaWB 12:01, 07 cze 2016

MarekW napisał(a)
nooo pięknie to wygląda a róże już takie rozwinięte moje jeszcze w pąkach a podobno w cieplejszym rejonie kraju żyję? gdzie tu prawda?

no chociaż raz u mnie coś szybciej kwitnie )
Pozdrawiam
KasiaWB 12:03, 07 cze 2016

BasiaLT napisał(a)
Witaj
Wpadłam sobie na rekonesans cudnie u ciebie i postanowiłam rozgościć się na dłużej. Niesamowita metamorfoza ogrodu. Liczę że kiedyś też osiągnę taki efekt.

Witaj Basiu u mnie rozgość się miło mi bardzo ogród jeszcze w budowie robiony po kawałku, ale już troszkę jest
Z całą pewnością efekty będziesz miała wspaniałe potrzeba trochę czasu i cierpliwości, czas szybko leci...
Pozdrawiam
KasiaWB 12:04, 07 cze 2016

MAD napisał(a)
Louise niesamowicie sie prezentuje na tle muru. Idealne miejsce dla niego!

właśnie m.in. dla pnących róż zbudowaliśmy ten mur ) są tam jeszcze clematisy i bluszcz, ale za małe
Pozdrawiam
KasiaWB 12:08, 07 cze 2016

ren133 napisał(a)

Coraz bardziej podobają mi się peonie Myślę czy to dobry pomysł posadzić je z rożami? I wtedy w grę wchodzą tylko białe. Jaka to odmiana?

) są piękne, a jaki zapach nie znam odmian moich peonii , ta biała z kroplą różu to od mojej Mamy
Będę przesadzać moje peonie bliżej róż, ale nie tak zaraz przy samych różach. Peonie trzeba czymś przepleść co będzie kwitło czy też robiło ładny efekt jak peonie i róże przekwitną. Ja chyba zrobię sobie rabatę bylinową z peoniami, ale jeszcze nie wiem, bo nie mam czasu spokojnie pomyśleć )
Pozdrawiam
KasiaWB 12:09, 07 cze 2016

nicol21 napisał(a)
Piwonie masz cudnej urody i pięknie kwitną!

miały swoje 5 minut, już się kończą, ale bukietów trochę powstało )