Rozdzielnia to tak wczoraj stwierdziłam, że lustro by pasowało, a że będzie naprzeciw gaiku brzozowego to i kolejny element zielony "wejdzie" do środka
Macham Reniu co do tulipanków no kwitną mi jakieś co sadziłam w donicy, żeby pięknie wyglądały przed domem ... ale przysłali pomylone jakieś krótkie i żółto-różowe ... takie se a reszta pnie się w górę
brakuje u nas odpowiedzialnych fachowców..u mnie przez te 3 lata przewinęło się czterech stolarzy i za każdym razem nie byłam zadowolona z ich podejścia do klienta.
ogród na fotkach zachwyca
Że moze jeszcze rozsadzę te 2 sztuki na oddzielne stanowiska - tylko, ze t przeprowadzona nie miałaby już z gruntu wzgłąb do woli, tylko ograniczona garażem podziemnym
Tak sama w dwa popołudnia,przed tarasem wczoraj lepiej bo drugi raz z koszem,a dzisiaj ledwo zdążyłam raz i zgrabic nawóz jutro ale gdybym umiała z reki bez siewnika to i w deszczu bym rzuciła też się ciesze z deszczu bo sucho
Krysia Ty sama tą wertykulację zrobiłaś????!!!!!!!!
My działaliśmy z trawnikiem w piątek ... nawóz rozsiałam a z dzisiejszego deszczu to cieszyłam się jak dziecko)))
Krysiu dziękuję Ale wiesz, że zawsze jesteś mile widziana Zapraszam
Kuchnia wymaga jeszcze ostatnich regulacji, oględzin serwisanta sprzętu, stoł się robi ... ale już tuż tuż ... zresztą sama możesz ocenić
PS Z kuchni jestem zadowolona z fachowców już mniej ...
Te moje duże ŚŚ mają duży system korzeniowy ... nie dałabym rady teraz ich przesadzić ... ale te mniejsze kupowane w ubiegłym roku spokojnie przesadziłam jesienią ... ja planuję posadzić ŚŚ w donicy wysokiej na 40cm ale ta donica jest bez dna ... a co chodzi Ci po glowie?