Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Hirutkowy raj:))

Hirutkowy raj:))

Krys 23:22, 10 kwi 2018

ren133 napisał(a)
Krysia Ty sama tą wertykulację zrobiłaś????!!!!!!!!
My działaliśmy z trawnikiem w piątek ... nawóz rozsiałam a z dzisiejszego deszczu to cieszyłam się jak dziecko)))

Tak sama w dwa popołudnia,przed tarasem wczoraj lepiej bo drugi raz z koszem,a dzisiaj ledwo zdążyłam raz i zgrabic nawóz jutro ale gdybym umiała z reki bez siewnika to i w deszczu bym rzuciła też się ciesze z deszczu bo sucho
Krys 23:24, 10 kwi 2018

Margarete napisał(a)
Ja nie mam wertykulatora własnego - pożyczam od kuzyna więc może za tydzień albo za dwa też mnie to czeka.
Ciebie podziwiam - myślałam nawet o tobie w niedzielę wieczorem jaja musisz być padnięta bo ja po dwóch dniach intensywnych prac ledwie żyłam a gdzie tam mój ogródek do twoich przestrzeni.
Buziaki!

Małgosiu rób już wertykulację,jak trawa zacznie rosnąc to kiepsko się robi wertykulację, robię codzienni po pracy,szybki obiad i do ogrodu Hirutek ze mną krok w krok
Urszulla 04:15, 11 kwi 2018

Krysiu, jesteś dzielną kobietą. A popatrzyłam na rabatę przy domu i tą trawę w płatach. Mam i ja za to kwiatki cieszą. U mnie jak się robi w pobliżu hiacyntów to pachnie. Ale przyjemność

Ciągle mi się przypominasz jak patrzę na moje żurawki. Te od Ciebie są żelazne i piękne- marmolada i NN bordowa- znasz nazwę?
Krys 22:18, 11 kwi 2018

Urszulla napisał(a)
Krysiu, jesteś dzielną kobietą. A popatrzyłam na rabatę przy domu i tą trawę w płatach. Mam i ja za to kwiatki cieszą. U mnie jak się robi w pobliżu hiacyntów to pachnie. Ale przyjemność

Ciągle mi się przypominasz jak patrzę na moje żurawki. Te od Ciebie są żelazne i piękne- marmolada i NN bordowa- znasz nazwę?

Ula miło,że zagądasz,zagoniona jestem ta trawa pewnie powinna byc kancikowana,ale nie mam na to czasu przy pierwszym koszeniu zniknie
Ciesze sie ,że żurawki pięknie rosna,nie znam nazwy tych bordowych
Jak chcesz patyczki hortensji moge wysłac
Krys 22:20, 11 kwi 2018

Suzan z małej sadzonki od Bożenki zaczyna kwitnąc,ale sie ciesze buziaki Bożenko

i tulipany zaczynają

Urszulla 03:14, 12 kwi 2018

Krys napisał(a)

Ula miło,że zagądasz,zagoniona jestem ta trawa pewnie powinna byc kancikowana,ale nie mam na to czasu przy pierwszym koszeniu zniknie
Ciesze sie ,że żurawki pięknie rosna,nie znam nazwy tych bordowych
Jak chcesz patyczki hortensji moge wysłac

Nie wysyłaj bo dostałam od Kindzi i eksperymentuję czy wogóle się ukorzenią. Ale dzięki bordową żurawkę mam w donicy od Zach strony, świetna, a zimuje w gruncie. Pozdr. Trzymam kciuki za wszystko
Kasya 07:05, 12 kwi 2018

Krys napisał(a)

O ręce nie rozmawiam
Hortensję juz pocięte ( oprócz jednego potfora) ,trawy pocięte,rozchodniki,teraz cas na róże oj nie przepadam a nimi,jedna ma nie pnąca a wielka jak powojni i po tej samej drabince sie wspina cwaniara

Ty to masz same potffory bo wszystko rosnie cudnie
Bardzo jesteś dzielna trzymam kciuki dalej
AgataP 08:55, 12 kwi 2018

Krysia nie wiem jak TY dałaś sobie radę z tymi pracami.
Byś nie przesadziła, bo areał masz spory.

Siana na trawniku miałam od jasnej cholerki, Ty przynajmniej masz już trawniczek równy jak stolik. Może ja też doczekam założenia nowego, ale co z psem i dwójka dzieci? chyba na to jeszcze sobie poczekam.

Buziaki..
ren133 08:59, 12 kwi 2018

Dzielna jesteś
yolka 18:24, 12 kwi 2018

Martwi mnie twoja ręka
Suzan wygląda inaczej niż moja, moja jest ciemniejsza w pąku. Albo moja, albo Twoja nie jest Zuzanną