Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Luki"

Ogrodnik Mimo Woli cd 22:26, 02 sty 2014

Do góry
Mala_Mi napisał(a)

Oj Aniu widze, że sporty ekstremalne to twoje 3 imie Przez moment, aż się przestraszyłem, że tam sama poręcz jest, a jednak kawałek szkła wystaje... uf.
Czy to ta nowa okrągła kładka nad skrzyżowaniem ?
Doczytałem o centralnym odkurzaczu... złośliwość rzeczy martwych, dobrze że skończyło się tylko na odkurzaczu...
Pora na zmiany, czyli Alkowe rewolucje ogrodowe 22:18, 02 sty 2014

Do góry
A może pod pozycją 3 klon 'Royal Red' chociaż amrowiec też ładny
Danusia rozdaje najlepsze prezenty
To tylko początek...drogi do marzeń 17:57, 02 sty 2014

Do góry
WItaj
Aleja robi ogromne wrażenie Czekam teraz na ogród
Ogród pod trzema dębami 17:51, 02 sty 2014

Do góry
Witam nową ogrodowiczanke
Piękny ogród pokazałaś, a elementy wodne są świetne w szczególności ta ścianka woddna przy tarasie genialny pomysł. Nie wygląda na półroczny ogród
Czas naogrodowisko zawsze się znajdzie, a na kolejne zdjęcia czekam niecierpliwe, może jakaś krótka historia ogrodu ?
Kondziowy Ogród :) 16:20, 02 sty 2014

Do góry
Luki napisał(a)
Mógłbym również prosić o namiar na bukszpany, również poszukuje czegoś konkretnego, a internetowe zakupy to ryzyko
wysłane na pw
Kondziowy Ogród :) 14:32, 02 sty 2014

Do góry
Mógłbym również prosić o namiar na bukszpany, również poszukuje czegoś konkretnego, a internetowe zakupy to ryzyko
Postawić trawkę nad i... 07:36, 02 sty 2014

Do góry
Luki napisał(a)
Uwielbiam szarości, więc głosik na nie oddaje

...kolejny wielbiciel szarości głos przyjęty
Kondziowy Ogród :) 00:03, 02 sty 2014

Do góry
Luki napisał(a)
Dzień w którym kurnik oficjalnie zniknął z mojej działki był jednym z tych piękniejszych, ale nie ma nawet opisywać tego jak to okropnie wyglądało i zajmowało ogromny teren
hi hi hi ja mam zamiar kurnik zrobić ozdobny z wybiegiem hi hi hi i hodować sześć kur z kogutem hi hi hi
Kondziowy Ogród :) 23:54, 01 sty 2014

Do góry
Dzień w którym kurnik oficjalnie zniknął z mojej działki był jednym z tych piękniejszych, ale nie ma nawet opisywać tego jak to okropnie wyglądało i zajmowało ogromny teren
Ogrodowa przygoda Łukasza :) 23:46, 01 sty 2014

Do góry
Na ten Nowy rok życzę wszystkim w szczególności spełnienia marzeń i aby ten rok był lepszy od poprzedniego, czego bym sobie też bardzo życzył, bo poprzedni był okropny i nie chce, aby się powtarzał...
Nie mogę zapomnieć o najlepszej rzeczy jak się przytrafiła, oczywiście mam na myśli Ogrodowisko.
Ogrodowa przygoda Łukasza :) 23:41, 01 sty 2014

Do góry
przemekg napisał(a)

Też tak chcę !

Poczytałem trochę Twojego wątku, bardzo szerokie plany.
Ale mimo wszystko zbyt krytyczny jesteś dla swojego ogrodu.

Tak naprawdę zmian by nie było gdyby nie Ogrodowisko
Krytyczny może jestem dlatego bo widzę to czego nie pokazuje na zdjęciach, a chciałbym móc pokazywać szersze kadry i większe kawałki ogrodu i mam nadzieję, że to się uda w tym roku. Jescze się dowiedzialem, że rodzice jednak wybierają się na wakacje więc będzie tydzień czasu na samowolę, będzie niespodzianka
Ogrodowa przygoda Łukasza :) 23:36, 01 sty 2014

Do góry
Kondzio napisał(a)
Szczęśliwego nowego roku 2014 hi hi hi spełnienia marzeń ogrodowych i nie tylko hi hi hi

Dzięki bardzo Kondzio
Ogrodowa przygoda Łukasza :) 23:34, 01 sty 2014

Do góry
barbara_krajewska napisał(a)

Gdzieś wyczytałam, ze masz zamiar wyrzucić sumaka. Ja w jego miejsce widziałabym drzewo strzeliste, kolumnowe, z żółtymi liśćmi. Może jakiś grab pospolity np.'Frans Fontaine' lub wiąz holenderski 'Wredei', czy nawet buk pospolity 'Dawyck Gold'

Szczęśliwego Nowego Roku, Łukaszu

Dziękuj e Basiu za życzenia. O sumaku dobrze wyczytałaś, ma ponad 20 lat i stracił kilka gałęzi podczas wichur i nie wygląda już tak ładnie jak kiedyś. Nad wyborem nowych drzew cały czas się zastanawiam, a za propozycje bardzo ciekawe dziękuję. Zapewne zadecyduje też cena i dostępność w pobliżu
Ogrodowa przygoda Łukasza :) 23:30, 01 sty 2014

Do góry
monteverde napisał(a)

No Łukasz żurawki w dobrej kondycji u mnie też ale nie wszystkie

Ja oczywiście też wybierałem te najładniejsze spora cześć nie nadaje się do pokazania
Ogrodowa przygoda Łukasza :) 21:59, 01 sty 2014

Do góry
Luki napisał(a)

chce aby było schudnie i 'reprezentacyjnie'.

Też tak chcę !

Poczytałem trochę Twojego wątku, bardzo szerokie plany.
Ale mimo wszystko zbyt krytyczny jesteś dla swojego ogrodu.
Mogło być inczej.... 16:12, 31 gru 2013

Do góry
Anitko pobędziesz dłużej na ogrodowisku to obstawiam, że zmienisz zdanie o swoim bukszpnaowym żywopłociku Znam ten ból gdy podobają się inne ogrody, ale po to tu jesteśmy aby upiększać swój kawałek ziemi
Ogród nie tylko bukszpanowy - część II 15:03, 31 gru 2013

Do góry
Luki napisał(a)
Cięciem kulek też jestem zaskoczony, ale co by miało się stać przy takich temperaturach jak na najbliższe dwa tygodnie nie zapowiadają jeszcze zimy.

Zawsze można wiosną wymienić na nowe
Perfekcja wymaga poświęceń
Mogło być inczej.... 14:24, 31 gru 2013

Do góry
Danusiu Jak wszyscy tu na forum mają. Dziękuję, tak mówią o mnie

Ania74 jedyny plus mojej gleby to trzyma wilgoć, myślę o dużych zraszaczach stojących. Wodę mam tylko z kranu i ze studni. O jakim pomyśle myślisz?

Luki nie potrafię swojego ogrodu docenić dlatego, że inne mi się podobają
Żywopłocik w kształcie koła to bukszpanowy to był mój pierwszy, teraz zmieniła bym na inny.
Ta część ogrodu to bylinowa w środku zrobiłam skalniak alpinarium.

Ogrodowa przygoda Łukasza :) 00:33, 31 gru 2013

Do góry
Luki napisał(a)
To jeszcze mam ostatnie dwa pytanka.
Gdzie na tej rabacie posadzić jakieś drzewa- warunek wydania pozwolenia na wywalenie starych krzewów.
I jeszcze prosiłbym o wydanie opini na temat tej rabaty. Na płot zaczyna wspinać się bluszcz.

Gdzieś wyczytałam, ze masz zamiar wyrzucić sumaka. Ja w jego miejsce widziałabym drzewo strzeliste, kolumnowe, z żółtymi liśćmi. Może jakiś grab pospolity np.'Frans Fontaine' lub wiąz holenderski 'Wredei', czy nawet buk pospolity 'Dawyck Gold'

Szczęśliwego Nowego Roku, Łukaszu
Ogrodowa przygoda Łukasza :) 23:56, 30 gru 2013

Do góry
Luki napisał(a)
Wybrałem się dzisiaj w poszukiwaniu wiosny tej zimy Na szczęście żadne cebulki nie wychodzą powojniki nie startują, a pączki na drzewach i krzewach w zimowej postaci Jedynie liliowce zimo i pół zimozielone, które zazwyczaj znikają w ziemi o tej porze obecnie rosną zgodnie ze swoimi cechami
Niektóre żurawki również nie poczuły zimy

No Łukasz żurawki w dobrej kondycji u mnie też ale nie wszystkie
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies