Oj Aniu widze, że sporty ekstremalne to twoje 3 imie Przez moment, aż się przestraszyłem, że tam sama poręcz jest, a jednak kawałek szkła wystaje... uf.
Czy to ta nowa okrągła kładka nad skrzyżowaniem ?
Doczytałem o centralnym odkurzaczu... złośliwość rzeczy martwych, dobrze że skończyło się tylko na odkurzaczu...
Witam nową ogrodowiczanke
Piękny ogród pokazałaś, a elementy wodne są świetne w szczególności ta ścianka woddna przy tarasie genialny pomysł. Nie wygląda na półroczny ogród
Czas naogrodowisko zawsze się znajdzie, a na kolejne zdjęcia czekam niecierpliwe, może jakaś krótka historia ogrodu ?
Dzień w którym kurnik oficjalnie zniknął z mojej działki był jednym z tych piękniejszych, ale nie ma nawet opisywać tego jak to okropnie wyglądało i zajmowało ogromny teren
Na ten Nowy rok życzę wszystkim w szczególności spełnienia marzeń i aby ten rok był lepszy od poprzedniego, czego bym sobie też bardzo życzył, bo poprzedni był okropny i nie chce, aby się powtarzał...
Nie mogę zapomnieć o najlepszej rzeczy jak się przytrafiła, oczywiście mam na myśli Ogrodowisko.
Tak naprawdę zmian by nie było gdyby nie Ogrodowisko
Krytyczny może jestem dlatego bo widzę to czego nie pokazuje na zdjęciach, a chciałbym móc pokazywać szersze kadry i większe kawałki ogrodu i mam nadzieję, że to się uda w tym roku. Jescze się dowiedzialem, że rodzice jednak wybierają się na wakacje więc będzie tydzień czasu na samowolę, będzie niespodzianka
Dziękuj e Basiu za życzenia. O sumaku dobrze wyczytałaś, ma ponad 20 lat i stracił kilka gałęzi podczas wichur i nie wygląda już tak ładnie jak kiedyś. Nad wyborem nowych drzew cały czas się zastanawiam, a za propozycje bardzo ciekawe dziękuję. Zapewne zadecyduje też cena i dostępność w pobliżu